- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

O femeie din Lugoj a căzut în autobuz şi şi-a dizlocat şoldul

Mondial [1]

interventie smurd 5Călătoria cu autobuzul s-a dovedit a fi dureroasă pentru o femeie din municipiul Lugoj. Aceasta a vrut să coboare din autobuz pe strada Banatului, dar nu a fost atentă, s-a împiedicat şi a căzut între scaune.

interventie smurd 5

Călătoria cu autobuzul s-a dovedit a fi dureroasă pentru o femeie din municipiul Lugoj. Aceasta a vrut să coboare din autobuz pe strada Banatului, dar nu a fost atentă, s-a împiedicat şi a căzut între scaune.

„A vrut să coboare, deoarece ne apropiam de staţie şi a picat. S-a întâmplat înainte de a ajunge în staţie, dar am tras până aici să nu încurc circulaţia şi a stat jos până aici”, ne-a declarat şoferul autobuzului.

„Nu i-a fost rău. S-a împiedicat, pentru că este femeie bătrână şi nu a avut stabilitate”, ne-a spus o călătoare care a şi sunat la 112.

Deşi femeia acuza dureri puternice la piciorul drept, membrii echipajului SMURD sosiţi la faţa locului s-au chinuit mai bine de un sfert de oră să o convingă să se urce pe targă.

După primele investigaţii, se pare că femeia are şoldul dislocat, ea fiind transportată la Spitalul „Teodor Andrei” din Lugoj.

interventie smurd 1

interventie smurd 2

interventie smurd 3

interventie smurd 4

interventie smurd 6

interventie smurd 7

interventie smurd 8