- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

O clasă de la Brediceanu în vizită la Mako, după ce o elevă a câştigat un concurs de desen

Mondial [1]Elevii clasei a XI-a E de la Colegiul Naţional „Coriolan Brediceanu” au vizitat oraşul Mako după ce colega lor, Lavinia Dumitru a câştigat un concurs de desene iniţiat de Spitalul Municipal „Dr. Teodor Andrei”. Concursul „Heart to Heart” a fost organizat în cadrul Programului de Cooperare Transfrontalieră Ungaria-România 2007-2013, cu titlul „Asistenţă medicală în ambulatoriu şi de urgenţă fără frontiere-dezvoltarea asistenţei medicale şi a atitudinii în regiunea Lugoj şi Mako”.

Lavinia a reuşit să strângă cu desenul său 2102 like-uri, iar ca premiu a câştigat o excursie la Mako, împreună cu întreaga clasă din care face parte.

„Am plecat pentru două zile la Mako cu 26 de elevii şi 3 cadre didactice în urma concursului de desene „Heart to Heart”, pe care eleva nostră Lavinia Dumitru l-a câştigat. La Mako am avut un program de relaxare în parcul de aventurii, am vizitat oraşul, iar elevii s-au simţit foarte bine”, a declarat prof. Mihaela Bînă, director adjunct la Colegiul Naţional „Coriolan Brediceanu” din Lugoj.

Toate cheltuielile acestei excursii au fost suportate din banii de proiect, respectiv transport, cazare, intrare la băile termale de la Mako. Pentru acestea au fost prevăzuţi aproximativ 2.500 de euro.