"> O biserică din Lugoj organizează o zi de post şi rugăciune pentru…România! | Redesteptarea

O biserică din Lugoj organizează o zi de post şi rugăciune pentru…România!

rugaciune1Creştinii din Lugoj sunt chemaţi să se alăture, duminică, doi decembrie, unui demers al Bisericii Baptiste „Harul”, care organizează o zi de post şi rugăciune pentru România. 

rugaciune1Creştinii din Lugoj sunt chemaţi să se alăture, duminică, doi decembrie, unui demers al Bisericii Baptiste „Harul”, care organizează o zi de post negru şi rugăciune pentru România. Practic, creştinii sunt chemaţi, în ziua respectivă, să stea în rugăciune pentru România. 

La o zi după Ziua Naţională şi cu o săptămână înainte de alegerile parlamentare din acest an, Biserica „Harul” din Lugoj organizează o zi de post şi rugăciune pentru ţară, creştinii din tot oraşul şi nu numai, fiind chemaţi să se alăture acestui demers. „Una din cele mai impresionanate cărţi pe care le-am citit este: Cum să fărurim istoria prin rugăciune şi post. Este o carte care arată cum postul şi rugăciunea au jucat un rol determinant în transformarea unei ţări. Au existat multe naţiuni care au soluţionat multe crize economice şi spirituale prin post şi rugăciune”, a explicat pastorul Ionel Tuţac.

Potrivit pastorului, ţara noastră are nevoie mai mult ca oricând de rugăciune. „Unul din motivele de rugăciune este unitatea românilor într-o perioadă în care România este măcinată de ură şi dezbinare. Ne rugăm şi pentru alegeri, ca Dumnezeu să ridice oameni care promovează principiile creştine, oameni care pun preţ pe valorile creştine şi spirituale”, a mai declarat Ionel Tuţac.

Nu în ultimul rând, ziua de post şi rugăciune are şi rolul de a-i introduce pe creştini în spiritul Crăciunului. „Suntem într-o perioadă în care se pune accent pe comercial, utiându-se care este cu adevărat semnificaţia Crăciunului. Noi vrem să reamintim că Sărbătoritul este Domnul Isus Hristos”, a mai spus pastorul.

cristi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *