"> Noi premii la concursuri pentru elevii Liceului Teoretic ”Coriolan Brediceanu” – Redesteptarea

Noi premii la concursuri pentru elevii Liceului Teoretic ”Coriolan Brediceanu”

 Noi premii la concursuri pentru elevii Liceului Teoretic ”Coriolan Brediceanu”

În urma Concursului județean de creativitate în domeniul informaticii, ”InfoGIM” 2019, editia a XVI-a, desfasurat in 29.11.2019 la Colegiul Naţional Pedagogic ”Carmen Sylva” din Timişoara, eleva Sânziana Teușan-Botea, din clasa a V-a, a obtinut premiul al III-lea la sectiunea Prelucrari grafice – clasele V-VIII (prof. coordonator Nicoleta Bogos).

De asemenea, în perioada 6-8 decembrie s-a desfășurat  la Colegiul Național „C. D. Loga” din Timișoara evenimentul Smart Kids, editia a XIII-a, ce a cuprins  Concursul Euroregional de soft-uri educaţionale, pentru elevii claselor pregătitoare – XII pe table interactive.

Elevele Liceului Teoretic „Coriolan Brediceanu” au obținut și aici trei premii valoroase.

Izabela-Maria Blaga și Miruna-Georgiana Crețu (clasa a VII-a) au obținut premiul I la gimnaziu cu prezentarea „Școala minionilor” (prof. coordonator Ramona Monica Dejica); Medeea Vuia (clasa a X-a) a obținut premiul I la liceu cu prezentarea „Europa-casa noastră” și premiul special oferit de Universitatea de Vest din Timișoara-Facultatea de Matematică și Informatică (prof. coordonator Bogos Nicoleta); Iasmina Petcu și Amanda Repede (clasa a XII-a) au obținut Premiul Special pentru inovaţie cu prezentarea „Climatul la pământ” (prof. coordonator Ladislau Torok).

Adelina Tomescu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: