Ultima oră

Negresă inimioară

Ingredientele pentru negresa-inimioara

  • 150 grame unt
  • 200 grame zahăr
  • 3 linguri lapte
  • 2-3 linguri cacao
  • miez de nucă
  • 3 ouă
  • 1 esență de vanilie
  • 5 linguri făină
  • 1 linguriță praf de copt
  • 200 gr zmeură/căpșune

Cum se prepara negresa-inimioara

  • Pune untul, zahărul, laptele, cacao într-un vas și fierbe-le până când se topește untul, amestecând încontinuu. După ce oprești focul, adaugă și nucile. Lasă amestecul să se răcească bine și adaugă apoi gălbenușurile, esența de vanilie, făina amestecată cu praful de copt, iar la final se încorporează, ușor, albușurile bătute spuma.
  • Toarnă aluatul pe care l-ai obținut într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, lasă-l la cuptor 20-25 de minute, la 180 de grade. După ce s-a răcit, taie aluatul cu ajutorul formei. Poți decora  inimioarele cu zahăr pudră, ciocolată topită sau jeleu.

La final se adaugă felii de zmeură/ căpșuni.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE