Ultima oră

Mutarea în noua locuință pe timpul iernii – misiune (im)posibilă

MondialMajoritatea planurilor de mutare se amână până la primăvară din motive cât se poate de practice: iarna e frig, e gheață, ninge, se întunecă devreme. În București cel puțin, mutările de mobilă se realizează și iarna dacă sunt efectuate de firme specializate. Iată cum o misiune imposibilă precum aceasta devine misiune… posibilă.

Condițiile sunt grele pentru a muta mobila

E frig, iar trasul de mobilă prin temperaturi scăzute și vânt tăios ore în șir, deci în mai multe drumuri, cel puțin două, încălzește corpul deși nu suficient de mult. Mâinile și picioarele îngheață până la urmă.

E gheață pe jos, încălțămintea alunecă, până și mobila o ia la vale dacă nu o proptești bine pe jos până o încarci în mașină sau până o duci de la mașină la noua locuință. Dar pe jos e ud și murdar…

Ninge și, oricât de bine ar fi acoperite piesele de mobilier, produsele electrocasnice și mai ales cutiile de depozitare a lucrurilor mici, mărunte și multe de prin casă, fulgii de zăpadă tot găsesc o cale să ajungă și, dacă nu să ude de-a dreptul, măcar să umezească și să compromită parțial câteva lucruri.

Se întunecă devreme, așa că mutarea se poate întinde pe două-trei zile, fiindcă dacă nici pe bruma de lumină dintr-o zi înnorată nu se poate acționa bine, pe timp de seară – unde temperaturile pot scădea sub nivelul de îngheț, până la nivel de ger, pare imposibil.

Cu toate aceste inconveniente, mutările de mobilă prin București în sezonul rece pot deveni din ceva imposibil în ceva realizabil, viabil, de făcut. Când vine o echipă profesionistă cu o autospecială de transport, cu echipament suficient și cu materiale de protecție pentru obiectele de transportat, acestea sunt semne că totul e posibil.

O firmă de mutări mobilă chiar și iarna: SprintMove

SprintMove Company este firma de mutări mobilă care activează în Capitală cu o echipă bine sudată de lucrători experimentați, cu o flotă de autospeciale de transport variată prin prisma capacității de transport, exprimată în tone, și cu materiale de calitate de organizare și protecție.

Mai precis, ce materiale sunt acestea? Ele variază de la folii stretch (care prind muchiile și colțurile astfel încât conținutul din interior să nu fugă și ca aceste zone expuse pericolului de lovire să fie protejate), folii bubble (folosite în cazul suprafețelor ultrafine, a celor vitrate și tuturor produselor fragile), cartoane, cutii (ce bune sunt la casa omului în vremuri de mutare!) și pături moi, totuși rezistente (folosite în toată lumea bună pe durata mutării).

Cu un astfel de ajutor nesperat, oricine este nevoit sau pur și simplu are chef să se mute pe timpul iernii în altă parte poate face asta liniștit. Bineînțeles, nu se poate sfida natura, frig tot va fi, de alunecat tot se va aluneca, însă o echipă de profesioniști, dotată cu tot ce trebuie, experimentată pentru că asta face ca job, se va descurca mult mai repede și mult mai bine.

Apare întrebarea: cu SprintMove, mai contează că se întunecă pe la 4-5 după-amiază? Deloc, fiindcă tot procesul de mutare, de la desprinderea mobilierului, împachetatul și organizatul, căratul până la mașina de transport, transportul efectiv, căratul până în noua casă, așezarea mobilei pe poziție și debarasarea și reciclarea foliilor și cartoanelor folosite sunt făcute cu un maximum de viteză și eficiență.

Pentru proprietarii singuri (sau însoțiți de vecini și prieteni), a se muta pe timp de iarnă reprezintă o misiune imposibilă. Pentru proprietarii care apelează la servicii de transport pentru mobilă, totul este posibil. E doar o diferență de optică.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.