"> Muncitorii de la Penny Market trag tare pentru a termina pe 1 iulie. Vezi foto cu stadiul lucrărilor! – Redesteptarea

Muncitorii de la Penny Market trag tare pentru a termina pe 1 iulie. Vezi foto cu stadiul lucrărilor!

penny market 11Începând de luna viitoare lugojenii vor mai avea un supermarket la îndemână pentru a-şi face cumpărăturile.

penny market 05Începând de luna viitoare lugojenii vor mai avea un supermarket la îndemână pentru a-şi face cumpărăturile. Firma care construieşte Penny în municipiul de pe Timiş a avansat cu lucrările, astfel că şeful şantierului speră că pe 1 iulie se va face inaugurarea.

Clădirea este complet ridicată, însă timpul îi presează pe constructori, având în vedere că mai au de realizat finisajele interioare şi exterioare, iar de parcarea de 57 de locuri nici nu s-au atins.

De asemenea, mai urmează ca la sfârşitul lucrărilor să se realizeze şi semaforizarea intersecţiei cu străzile Caransebeşului şi Liviu Rebreanu.

Cine este Penny?

Penny Market este conceptul grupului german Rewe şi a intrat pe piaţă românească în 2005. Magazinul încurajează achiziţionarea de produse locale, astfel încât ponderea principală a articolelor oferite spre vânzare să fie de provenienţă autohtonă.

Importanţa cea mai mare o au produsele alimentare, oferind însă o gamă extinsă de articole de casă, textile, electrocasnice, papetărie, articole de joacă şi de sezon. De asemenea, Penny Market are o gama variată de mărci proprii, atât naţionale, cât şi internaţionale.

penny market 01

penny market 02

penny market 03

penny market 04

penny market 06

penny market 07

penny market 09

penny market 10

penny market 11

penny market 12

Cristian Obeadă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: