"> Moș Crăciun a pedalat o tură, la Lugoj – Redesteptarea

Moș Crăciun a pedalat o tură, la Lugoj

 Moș Crăciun a pedalat o tură, la Lugoj

Sărbătoarea Crăciunului este asociată cu mesele îmbelșugate, cu bucate tradiționale și dulciuri alese. Cu toate acestea, câțiva lugojeni nu au uitat de importanța mișcării și a sportului, invitându-l pe Moș Crăciun să pedaleze o tură prin urbea de pe Timiș.

În cea de a două zi de Crăciun, joi, 26 decembrie, începând cu ora 16, pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor Lugoj, la inițiativa lugojeanului Alexandru Ștefan Szilagy, s-au adunat aproximativ 15 lugojeni de toate vârstele, hotărâți să nu lase bunătățile culinare servite de Sărbători să se depună.

”Toți participanții au fost încântați de această idee, iar la sfârșitul turei cu bicicleta, au zâmbit. Crpciunul acesta am făcut fericite și alte persoane, oferindu-le o masă bogată la Centrul Handilug, Căminul de Bătrâni ”Sf. Nicolae” și Centrul de Copii din Lugoj”, ne-a declarat Alexandru Szilagy.

Înarmați cu câte o bicicletă și multă voie bună, aceștia, în frunte cu Moș Crăciun,  au pedalat pe traseul Casa de Cultură – Târgul de Crăciun – Str. Făgetului – Centura Lugojului – Școala Gimnazială Nr. 4 – Strada Timișoarei – Sala de Sport Ioan Kunst Ghermănescu – Parcul George Enescu – BCR – MOL – Brutăria Ardelean – Casa de Cultură a Sindicatelor Lugoj, iar pe parcurs, și alți lugojeni s-au alăturat grupului de bicicliști.

Adelina Tomescu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: