Ultima oră

Mircea Geoană la Lugoj: “Boldea e în funcţie de opt ani, dar toate lucrurile au un sfârşit!”

MondialMircea Geoană, preşedintele Partidului Social Românesc, a ţinut să fie vineri la Lugoj, la inaugurarea noului sediu al PSRO din municipiu.

După ce oaspetele de la Bucureşti, primit cu pâine şi sare, a tăiat cordonul tricolor inaugural, d-l Dimitrie Goia şi-a anunţat candidatura la funcţia de primar al Lugojului şi a fost prezentată şi lista candidaţilor la Consiliul local.

“Candidez la Primăria municipiului Lugoj la sugestia d-lui preşedinte al PSRO, Mircea Geoană. Îi mulţumesc că ne-a făcut cinstea de a ne fi alături la lansarea candidaturii, a listei pentru Consiulul local şi la inaugurarea sediului nostru. Promit o luptă electorală cinstită, corectă, fără atacuri la persoană sau la familie”, a spus Goia.

PSRO anunţă că are 200 de membri la Lugoj

Referitor la faptul că Francisc Boldea conduce de opt ani destinele municipiului Lugoj, Mircea Geoană a spus că “orice lucru are şi un sfârşit”, apreciind performanţa PSRO Lugoj de a aduna 200 de membri pe parcursul unei luni de zile.

“Geoană este primul politician cu un proiect pentru ţară, un partid nou, cu oameni noi. Trebuie să fii nebun să votezi aceiaşi şi aceiaşi oameni, la nesfârşit, dar să aştepţi rezultate mai bune. Candidaţii noştri vor lupta cu mijloace politice, şi nu cu dosare la DNA.”, a spus jr. Călin Dumitru Goia, preşedintele PSRO Lugoj.

“PSD-ul lui Dragnea nu reprezintă stânga românească”

Mircea Geoană s-a arătat conştient de faptul că “nu e uşor să începi de la zero, fără resurse, fără sedii, fără acces la banii publici, fără miniştri ori directori prin ministere. Spun asta pentru că între politica românească şi banii publici s-a creat o relaţie extrem de viciată. Am ştiut de la început că va fi greu, dar sigla noastră este România din inimă. Preferăm să începem aşa, cu o fundaţie curată, fără vicii de construcţie. Localele sunt doar o etapă ân proiectul nostru de creare a unei alternative de stânga în România. PSD-ul lui Dragnea nu reprezintă stânga românească, mult mai masivă decît ceea ce se vede în sondaje. Dacă urmăriţi revendicările tinerilor, nemulţumirile lor – toate sunt de natură socială, doar că aceşti oameni nu se regăsesc în PSD. Azi, la Lugoj, 80% din membrii PSRO n-au mai făcut până acum politică, iar la nivel de ţară, procentul este de 70%. Există o infuzie de oameni de calitate, care ne-a depăşit aşteptările, atât la Bucureşti, cât şi în ţară”.

În Timiş, există totuşi un aliat politic: UNPR

Deşi preşedintele Mircea Geoană a spus că în lupta electorală, PSRO va participa singur – după principiul “nu treci gârla pe spatele unuia mai puternic” – avocatul Adrian Popescu, preşedintele PSRO Timiş a anunţat că va exista totuşi un aliat: “la nivel judeţean avem încheiat un protocol de colaborare cu UNPR”.

La Lugoj, pe lista candidaţilor la fotoliile de consilieri locali, se regăsesc: dr. Andriescu Manuela, jr. Goia Călin Dumitru, jr. Alexandru Roxana, ing. Nicolae Florea, Sfercoci – Chişozan Daiana, Ciocan Carmen, Starparu Adrian Bogdan, Barna Ambrozie, Dărăbanţ Ionel, Mitar Ionel Marius, Gruescu Ioana, Roşu Dacian, Cherlea Florin, Mustaţă Mădălina şi Tudor Agafhea.

Liderul PSRO Lugoj a declarat presei că noul sediu de pe strada Filaret Barbu nr. 4 (spre Piaţa agro-alimentară) va fi deschis zilnic lugojenilor, mai puţin duminica, între orele 9 – 17.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

6 Comentarii on Mircea Geoană la Lugoj: “Boldea e în funcţie de opt ani, dar toate lucrurile au un sfârşit!”

  1. NO THANK'S... // 10 aprilie 2016 at 4:49 // Răspunde

    Vrajeli pt fraieri, cum draq sa fi o viata slugoiu lui boldea si straja si deodata candidezi asa din senin . O manevra care sa acapareze pe nemultumitii de boldea, pt a nu vota alt candidat cu sanse. Pana si celebrul Portocala ar avea ceva mai multe voturi,daca ar candida decat acesti candidati

  2. Te anunt ca am plătit, daca chiar aveai dreptate te semnai cu numeele tau real, terminării cu genul acesta de anticampanie!!!!

  3. curatenia de primavara // 9 aprilie 2016 at 18:28 // Răspunde

    Domn primar,,, ati uitat de vre-o cativa ani sa platiti niste utilitati…Sa le achitati integral …ca de…altfel, nu va votez.

  4. Domnule sorin (pesedist) te anunt ca a fost dat de cabinet nu sofer,facea pe soferul ca nu au angajat unu si nevastasa nu e presedinta organizației de femei. Va multumesc pentru intelegere

  5. Vazandu-l la vulcanizare , credeam ca a facut vreo pana pe aici .

  6. Nu pot sa cred ca soferul lui Straja este candidat de primar la Lugoj iar fiul lui este candidat de consilier local.Am auzit ca nevasta este sefa organizatiei de femei asa ca au acaparat tot partidul Prostanacului.Porcarie mai mare nu exista.

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CLOSE
CLOSE