"> Militarii lugojeni, implicați în acțiuni umanitare – Redesteptarea

Militarii lugojeni, implicați în acțiuni umanitare

 Militarii lugojeni, implicați în acțiuni umanitare

Militari ai Batalionului 183 Artilerie Mixtă General ”Ion Dragalina” din Lugoj au luat parte zilele acestea la o serie de acțiuni social filatropice venite spre a bucura sufletele celor care în aceste zile de Sărbătoare trec prin momente mai dificile. Astfel, un grup de colindători format din cadre militare au pornit cu ”Vestea-i bună” prin urbea lugojeană și nu numai.

Un prim popas a fost făcut la Complexul de Persoane Vârstnice ”Sfântul Nicolae”, unde ostașii lugojeni au dăruit seniorilor un buchet de colinde, spre bucuria celor instituționalizați în acest așezământ, dar și a personalului ce le poartă de grijă bătrânilor.

După susținerea recitalului de colinde, fiecare bunic și bunică a primit din partea militarilor un cadou, constând în alimente neperisabile, dulciuri, tradiționalul cozonac de sărbători dar și obiecte de igienă personală. Alaiul militar a poposit și în alte locații unde a oferit daruri familiilor aflate în nevoi și suferință.

Toate aceste acțiuni fac parte dintr-un vast proiect început în prima parte a lunii decembrie atunci când un număr însemnat de militari ai instituției mai sus amintite a participat la o acțiune de donare de sânge la Spitalul Municipal ”Dr. Teodor Andrei” din Lugoj, în urma căreia tichetele valorice primite au fost donate pentru organizarea unor acțiuni caritabile.

Adelina Tomescu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: