Ultima oră

Mihai Anghel, singurul candidat independent pentru un loc în Consiliul Local (P)

– Cine este Mihai Anghel?
– În momentul de față ac­ti­vez în domeniul privat, ad­mi­nistrez afacerea de fa­mi­lie preluată acum șapte ani, timp în care am trans­for­mat-o în cea mai mare firmă de taximetre din municipiul Lugoj. Am și experiență în administrație publică, fiind ordonator de credite pentru o perioadă de aproximativ pa­tru ani la Clubul Sportiv Mu­nicipal Lugoj. În această pe­rioadă am readus în i­ni­mi­le lugojenilor bucuria de a veni din nou la stadion pen­tru a se delecta cu spor­tul rege. Fotbalul a fost rea­dus în prim plan după mult timp și mă bucur să văd că și în ziua de azi lugojenii se bucură de meciuri la un nivel care, încet-încet, va pu­tea fi depășit. Am re­des­chis secția de box care, de asemenea, încă există și chiar avem un sportiv care face performanță și aduce glo­rie municipiului de pe Ti­miș.
– De ce independent?
– Sunt  implicat în politică de 13 ani. Am văzut și bune și rele. Am încercat să învăț de la cei cu experiență mai mare ca și a mea, dar în primul rând am învățat să fiu un om mai bun. De­oa­re­ce am ales să fiu un om mai bun, am ales să și de­mi­sio­nez din rândurile partidului în care am activat, motivul fiind unul simplu, con­du­ce­rea partidului nu mă re­pre­zen­ta pe mine ca om, dar ce este mai tragic, acești oa­meni nu reprezintă orașul pe care îl conduc ci doar in­te­resele proprii.
– Care ar fi nevoile mu­ni­ci­piului la această oră, din punctul tău de vedere?
– Nevoile municipiului sunt nu­­meroase, totul trebuie lua­t treptat, nu trebuie să ne grăbim cum au făcut cei ce se află la conducerea ora­șu­lui când au aprobat îm­pru­mu­turi fabuloase doar pen­tru a putea face o campanie cât mai puternică.
Personal, m-aș implica în propunerea unor proiecte pentru fluidizarea traficului în oraș care a ajuns să fie su­focat.
Doresc anularea unor taxe aberante, dar și o im­plicare privind activitatea de asistență socială despre care nu se vorbește deloc și la aceasta ora nu se ad­mi­nistrează corect.
Doresc să mă implic în spri­jinirea sportului lugo­jean. Lugojenii nu știu, Clu­bul Sportiv Municipal Lu­goj are în statut ca principal punct sportul de per­for­man­ță și aici unele secții nu se conformează. Eu nu merg pe desființarea lor, cum s-a în­tâmplat de curând cu sec­ția de șah masculin. Eu do­resc să investim în sport pen­tru a avea performanțe.
Pe lângă sportul de per­for­man­ță din oraș avem mulți amatori de alte sporturi care trebuie să plătească pentru a putea folosi o arenă spor­ti­vă. Aici vreau să punctez pe  echipele de promoție fotbal care nu au nici măcar o bază pusă cât de cât la punct. Altă problemă ar fi amatorii de tenis de câmp care tre­bu­ie să plătească zilnic dacă do­resc să-și facă plăcerea. A­ceste două puncte sunt prin­cipalele mele pro­mi­siuni de campanie având în ve­dere  că se pot combina printr-o singură investiție pe strada Traian Vuia la arena de la călărie lăsată în pa­ra­gi­nă.
– Ce părere ai de numărul mare de candidați în acest an?
– Personal mă afectează a­cest număr mare de can­di­dați aruncați în luptă de PSD doar pentru a rupe vo­turi din stânga și din dreap­ta, dar mergem înainte pen­tru că oricum lupta mea este una pentru Consiliul Local și, excluzându-l pe Claudiu Bu­ciu, care nu a depus can­d­idatura pentru un post de consilier, restul nu consider că sunt independenți  deoa­re­ce au în spate oameni cu in­terese meschine sau fac parte din jocul politic impus de PSD Lugoj, un partid fără opoziție la această oră. Mă consider singurul in­de­pen­dent pentru un loc în Con­siliul Local, pentru că eu nu mă bazez doar pe ti­ne­rii din jurul meu, nici un om de afaceri, campania mea fiind susținută doar cu fonduri proprii. Interesul meu este acela ca orașul nos­tru să fie preluat de o e­chi­pă tânără în viitorul apropiat, care să reușească să administreze corect fon­du­rile orașului și să păstreze ti­ne­rii capabili în muni­ci­piul și în țară.
– Care sunt șansele tale?
Con­sider că în acest an, can­didații independenți au sanse reale de reușită, având în vedere că eu sunt sin­gu­rul independent pentru func­ția de consilier local șan­sele cresc considerabil. Pe lângă aceste presupuneri mă bazez foarte mult pe prieteni, cunoștințe, dar și pe locuitorii cartierului Mi­cro I, unde locuiesc în pre­zent, pre­cum și pe locuitorii car­tie­rului Stadion, unde am copilărit.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*