Ultima oră

Mese bogate şi muzică de calitate de Revelion în restaurantele lugojene

restaurantAcestea au dat startul rezervărilor pentru petrecerea de Revelion. Toate au lansat pe piaţă oferte tentante, care cuprind meniuri sofisticate şi programe artistice atractive. Şi preţurile sunt pe măsură, însă lugojenii nu s-au speriat de costuri şi au început deja să îşi facă rezervări.

Mondial

restaurant

Acestea au dat startul rezervărilor pentru petrecerea de Revelion. Toate au lansat pe piaţă oferte tentante, care cuprind meniuri sofisticate şi programe artistice atractive. Şi preţurile sunt pe măsură, însă lugojenii nu s-au speriat de costuri şi au început deja să îşi facă rezervări.

Muzică bună, băutură şi mâncare din belşug sunt ingredientele pregătite de patronii restaurantelor din Lugoj pentru revelionul din acest an. Ca oferta să fie şi mai tentantă, fiecare a încercat să-şi asigure serviciile unui cântăreţ sau formaţii care să întreţină atmosfera. Aşa se face că lugojenii vor petrece pe muzica Andreei Voica, a lui Ghiţă Călţun Brancu, a Danei Gruescu şi Titel Brestovicean sau a lui Dorin Biriş Coşbuc.

Pe lângă meniul extravagant, resturantul Royal a pregătit pentru invitaţi o seară specială, în compania formaţiei Royal şi a soliştiilor Andreea Voica, Ioan Dragomir Papu şi a formaţiei condusă de Deian Galetin. Oferta pentru Anul Nou este de 300 de lei de persoană şi de 200 lei pentru cei care aleg să stea la etaj, iar cina festivă de a doua zi va fi de 150 de lei de persoană. Cei care doresc să petreacă ambele seri la Royal pot alege pachetul special la preţul de 400 de lei de persoană. Tot la Royal va fi organizat şi Revelionul tineretului, în restaurantul din incinta grădinii de vară. Aici meniul este la preţul de 150 de lei de persoană, iar muzica va fi asigurată de un DJ.

Restaurantul Domacris de pe strada Făgetului îşi va surprinde invitaţii cu aperitive speciale, cu un meniu bogat şi cu băuturi fine. Atmosfera va fi întreţinută de Dana Gruescu şi Titel Brestovicean, de Dorin Biriş Coşbuc şi de Luşu Penescu. Preţul meniului este de 200 de lei de persoană. „Meniul este alcătuit dintr-un aperitiv rece, un aperitiv cald, tocăniţă vânătorească cu mămăliguţă, sarmale cu smântână şi ardei iute, friptură de porc cu cartofi la cuptor şi salată asortată, prăjitură, vin, şampanie, whisky, Campari cocktail şi cafea. Am propus 300 de locuri şi încă avem locuri libere. Cei care doresc să ni se alăture pentru a petrece o seară de neuitat împreună, sunt bineveniţi”, a declarat Mariana Cornean, administrator restaurant Domacris. Revelionul 2013 la restaurantul Acapulco vine cu un meniu bogat şi un program artistic susţinut de Ghiţă Călţun Brancu.

„Punem la dispoziţia lugojenilor un meniu tradiţional românesc. Preţul meniului este de 170 lei de persoană. Pentru grupurile mai mari de 20 de persoane, se fac reduceri de 10%. Avem capacitate mare, iar mâncarea şi băuturile vor fi la discreţie”, spune Petru Groza, administratorul restaurantului Acapulco.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE