Ultima oră

Meditații gratuite pentru elevii care au ratat bacalaureatul

MondialColegiul Tehnic ”Valeriu Braniște” din Lugoj vine în întâmpinarea nevoilor educaționale ale foștilor absolvenți prin crearea unui program de meditații gratuite, oferite celor ce nu au reușit să promoveze Bacalaureatul.

Pentru asigurarea succesului examenului maturității, cadrele didactice ale instituției vor oferi celor interesați pregătire la materiile de bază: matematică, română, geografie și biologie.

”Am decis să oferim aceste servicii educaționale pentru foștii noștri elevi care din diverse motive nu au reușit să promoveze Bacalaureatul. În urma unei întruniri s-a făcut această propunere, astfel persoanele interesate vor putea participa în mod gratuit la meditațiile pe care noi le oferim elevilor de clasa a XII-a. Programul de meditații conține discipline precum matematică, română, geografie și biologie”, a spus Cosmin Gheorghe, directorul colegiului lugojean.

Sesiunile de meditații se vor desfășura fie în intervalul orar 13-15, fie 17-19 și variază în funcție de disciplină, programul fiind organizat astfel încât foştii elevi să aibă posibilitatea de a participa, indiferent de orele de muncă.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

CLOSE
CLOSE