- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Medicina Tg. Mureş este adversara voleibalistelor de la CSM în cel de-al doilea tur al play-off-ului

Mondial [1]

volei05După ce în primul tur al play-off-ului echipa de volei a CSM Lugoj a fost învinsă în ambele meciuri de către Ştiinţa Bacău, liderul campionatului Diviziei A1 cu acelaşi scor, 3-0, în turul al II-lea jucătoarele pregătite de Paul Bogdan vor întâlni Medicina Târgu-Mureş, formaţia învinsă în prima manşă de către CSM Bucureşti.

volei05După ce în primul tur al play-off-ului echipa de volei a CSM Lugoj a fost învinsă în ambele meciuri de către Ştiinţa Bacău, liderul campionatului Diviziei A1,  cu acelaşi scor, 3-0, în turul al II-lea jucătoarele pregătite de Paul Bogdan vor întâlni Medicina Târgu-Mureş, formaţia învinsă în prima manşă de către CSM Bucureşti. Se vor juca trei meciuri, în cazul în care nici una dintre echipe nu va obţine victoria în fiecare dintre primele două întâlniri. Primul joc se va desfăşura în deplasare şi va avea loc duminică, 25 martie, de la orele 17, iar meciul al doilea va avea loc la Lugoj în 31 martie. Dan Brudiu, preşedintele secţiei de volei a CSM Lugoj a declarat că Medicina este favorită.

“Încercăm să ne punem pe picioare în aşa fel încât să reuşim să ducem cât mai lungă lupta pentru locurile 5-8, asta însemnând să obţinem o victorie la Lugoj măcar în meciul al II-lea, pentru a putea juca trei meciuri. Gazdele sunt favorite certe, nici nu se pune problema. Este o echipă care a evoluat trei tururi în Cupa Challenge şi care a fost scoasă din lupta pentru locurile I-IV de CSM Bucureşti, o formaţie foarte puternică, care dacă juca în formula asta de la începutul campionatului avea şanse să câştige titlul. Vom încerca o evoluţie cât mai bună la Târgu-Mureş şi o victorie la Lugoj în 31 martie”, a afirmat Dan Brudiu.