- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Meci important pentru voleibalistele lugojene

Mondial [1]

voleiPrimul meci din noul an pentru echipa de volei a CSM Lugoj va avea loc sâmbătă, 7 ianuarie cu începere de la orele 18 la Sala Sporturilor ”I.K. Ghermănescu. Formaţia lugojeană va primi atunci replica celor de la Argeş Volei Piteşti, voleiPrimul meci din noul an pentru echipa de volei a CSM Lugoj va avea loc sâmbătă, 7 ianuarie cu începere de la orele 18 la Sala Sporturilor ”I.K. Ghermănescu. Formaţia lugojeană va primi atunci replica celor de la Argeş Volei Piteşti, într-o partidă de o importanţă deosebită, în urma căreia se va clarifica situaţia în clasament şi modul în care clubul lugojean va aborda restul campionatului.

Tocmai de aceea, jucătoarele lugojene vor relua pregătirile încă din 27 decembrie, iar prima zi a noului an le va găsi tot în sala de antrenamente.

Înaintea acestei runde, CSM Lugoj rămâne pe poziţia a VIII-a a clasamentului, cu trei meciuri câştigate şi şase pierdute, acumulând până acum 10 puncte, iar formaţia Argeş Volei Piteşti se află pe locul al IX, cu doar cinci puncte acumulate în nouă etape disputate.

 

{jathumbnail off images=”images/!poze_site/volei.jpg”}