Ultima oră

Mâncare de crumpi cu carne

Ingrediente:

  • 1 kg de carne de porc;
  • 1 pahar de untură;
  • 1 pahar de smântână;
  • 2-3 linguri de făină;
  • 1 ceapă;
  • 2 kg de cartofi;
  • 250 g de slănină;
  • boia, piper, sare;
  • pătrunjel verde.

Mod de preparare

  • Se taie bucăți carne și se rumenește-înăbușe în 2 linguri de untură cu puțină apă fierbinte;
  • Se taie mărunt ceapa, se înăbușă separat în untură împreună cu bucatele de slănină afumată. Puțină apă, apoi se adaugă făina desfăcută într-un păhărel de apă rece, boia, piper, sare, iarăși o cană de apă și se fierb toate 15 minute;
  • Se curăță cartofii și se fierb în apă cu sare;
  • Spre final, cartofii și sosul de ceapă se adună peste carnea frăgezită și se fierb împreună încă 5 minute;
  • Se adaugă smântâna, de câteva clocote și verdeață tocată.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE