Ultima oră

Mâncare de ardei copți

Ingrediente

  • 10 buc. ardei copt – gogoșar sau kapia,
  • 2 cepe,
  • 5 roșii (pulpă),
  • 4 linguri ulei,
  • 1 lingură făină,
  • 3 căței usturoi,
  • sare,
  • piper după gust ,
  • 1 legătură pătrunjel,
  • Mazăre 200 gr
  • Făină de mălai 300 gr.

Mod de preparare

  • Ardei se spală apoi se coc, se curăță de coajă și se taie cuburi mai mari
  • Ceapa se curăță, se taie mărunt și se călește în ulei până se înmoaie.
  • Adăugăm făina și amestecăm rapid până se încorporează.
  • Se adaugă ardeii, pulpa de roșii, apa caldă și mazărea, sare și piper după gust.
  • Se lasă să fiarbă la foc mic cca 15 min apoi adăugăm usturoiul  mărunțit și se mai lasă  pe foc – 1 min.
  • Se adaugă pătrunjelul tăiat mărunt și potrivim de sare.
  • Se servește cu mămăliguță .

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE