"> Lună complicată! Program încărcat și meciuri grele pentru voleibalistele de la CSM Lugoj | Redesteptarea

Lună complicată! Program încărcat și meciuri grele pentru voleibalistele de la CSM Lugoj

 Lună complicată! Program încărcat și meciuri grele pentru voleibalistele de la CSM Lugoj

Singura reprezentantă a unui sport de echipă din județul Timiș în Cupele Europene, CSM Lugoj are o lună ianuarie extrem de încărcată din punct de vedere competițional.

Lotul de 13 jucătoare a reluat pregătirile pentru partea a doua a campionatului în data de 2 ianuarie, cu antrenamente zilnice, inclusiv sâmbăta și du­minica, în sala I.K. Gher­mă­nescu.

Programul intensiv de antrenamente este justificat de faptul că startul campionatului are loc în 11 ianuarie, cu un joc foarte dificil în deplasare la Argeș Volei Pitești, echipă care s-a dovedit a fi greu de învins pe propriul te­ren.

Jocul are loc de la ora 13, sâmbătă, urmând a fi trans­mis în direct pe TVR3.

Echipa pregătită de trioul Segrt, Grbic, Canea nu are pro­bleme din punct de vedere medical, întregul lot fiind valid. La doar patru zile dis­tanță, CSM Lugoj va avea pri­mul joc acasă, miercuri, 15 ianuarie, programat din pă­cate la o oră dificilă pentru spectatori, 15,00, din cauza postului de televiziune TVR3, care va transmite și acest joc în direct.

Urmează apoi, în 18 ianuarie o nouă deplasare di­ficilă, la Cluj, unde lugojen­cele au avut probleme în ultimele jocuri oficiale, în care nu au reușit să obțină nici un punct.

Evenimentul sportiv al lunii ianuarie, dar care probabil va rămâne al întregu­lui an, este programat în 22 ianuarie, optimile de finală din Challange Cup, când la Lugoj va veni puternica formație turcă THY Istanbul, echipă susținută financiar de Turkish Airlines.

Un meci de gală, la care, pe lângă vedetele de pe teren, va participa și unul dintre cei mai mari antrenori ai voleiului mondial, italianul Marcello Abondanza, câștigător de campionate și cupe în Turcia, Italia, Polonia, Azerbaijan, plus două cupe CEV.

Însă despre acest joc, vom mai reveni cu detalii în edițiile viitoare.

Redeșteptarea

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *