"> Lugojul intră în Europa la volei! Sala de pe strada Timișoarei este deschisă gratuit tuturor iubitorilor acestui sport – Redesteptarea

Lugojul intră în Europa la volei! Sala de pe strada Timișoarei este deschisă gratuit tuturor iubitorilor acestui sport

 Lugojul intră în Europa la volei! Sala de pe strada Timișoarei este deschisă gratuit tuturor iubitorilor acestui sport

Echipa de volei a CSM Lugoj, care a reușit cea mai mare performanță la nivel de sporturi pe echipe, calificarea în CEV Challenge Cup 2020, echivalentul Europa League, va juca în această seară, de la orele 19, prima confruntare europeană intercluburi găzduită vreo­dată de orașul Lugoj, cu Dukla Liberec, din Cehia.

Evenimentul este unul uriaș din punct de vedere sportiv.

Miza acestui joc european este diferită de cea a unui meci de campionat, încărcătura emoțională este mai mare, la fel și presiunea, însă antrenorul Ugljesa Segrt de pe margine și căpitanul din teren, Diana Balintoni vor face tot posibilul pentru o victorie.

Me­ciul, programat în dublă manșă, va stabili echipa câștigătoare în funcție de victorii sau de setul de aur, astfel 3-0 sau 3-1, corelat cu același scor în deplasare va stabili câștigătoarea după un set de aur până la 15.

Returul urmează să aibă loc două săptămâni mai târziu, în 17 decembrie, de la ora 18. Cum este un eveniment cu care lugojenii nu s-au mai întâlnit până acum, organizatorii se așteaptă ca sala să fie arhiplină la acest joc, intrarea fiind gratuită.

 

Cristian Obeadă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: