- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Lugojul, gazda turneului II de sală pentru calificarea în prima fază a turneului semifinal pentru juniori II

Mondial [1]Sala Sporturilor “Lavinia Miloşovici”, de pe strada Caransebeşului, din Lugoj va găzdui în a doua jumătate a acestei săptămâni, cel de-al doilea turneu de sală din cadrul Campionatului Naţional de Handbal pentru juniori II (n. 1992-2000), ce contează pentru calificările în prima etapă din faza semifinală, care se va desfăşura în luna mai.

Competiţia va lua startul vineri, 18 martie, de la ora 14 şi va continua în următoarele două zile de la ora 10.

Echipa lugojeană aparţinând Clubului Sportiv Şcolar Lugoj, antrenată de profesorul Adrian Rădoi va debuta vineri, cu începere de la ora 17.30, împotriva CSŞ Drobeta Turnu-Severin.

“Sperăm să avem un turneu în care să evoluăm cât mai bine şi să câştigăm toate meciurile pe care le avem programate”, a spus Adrian Rădoi.

CSŞ Lugoj va juca sâmbătă, în cel de-al doilea meci, de la ora 13,30 cu formaţia LPS Lic. Militar Mihai Viteazul Alba-Iulia, iar duminică, 20 martie, cu CSŞ Hunedoara de la 11,45.

Echipa de pe Timiş face parte din seria F (LPS Banatul I Timişoara, CS HC Adrian Petrea Reşiţa, LPS Lic. Militar Mihai Viteazul Alba Iulia, LPS Banatul II Timişoara, CSŞ Lugoj, CSŞ Hunedoara, CSŞ Dr. Turnu-Severin) din care se vor califica mai departe patru echipe.

Campionatul este împărţit în opt serii: şase cu şapte echipe, una cu şase şi una cu opt.