Ultima oră

Lugojul caută un primar! Actualul s-a pierdut la DNA

MondialFără îndoială, ştirea săptămânii trecute a fost venirea procurorilor DNA la Lugoj. Începută timid, doar prin chemarea a patru angajaţi ai Primăriei Lugoj, apoi a încă şase, la sediul DNA din Timişoara, acţiunea a prins tot mai multă forţă şi confirmă că ceva e putred rău în palatul administraţiei lugojene.
Săptămâna trecută am aflat şi amploarea cercetărilor de la Lugoj. Procurorii DNA verifică „toate lucrările pe care le-am făcut în ultimii cinci ani”, a dezvăluit chiar Francisc Boldea, în drumul către DNA Timişoara. Atât la intrarea în DNA cât şi la ieşire, primarul Lugojului a insistat să ne convingă că este vorba doar de o simplă verificare, nimic mai mult.

Păi, cum aşa?! Domnii aştia de la DNA nu au nimic mai bun de făcut decât să-şi piardă timpul doar să verifice, iar la sfârşit daţi mâna şi vă mai vedeţi la anu’ ?! Nu prea cred! Poate nu aţi aflat domnule primar, deşi mă îndoiesc, dar la DNA există un dosar penal, pentru nişte fapte comise. Atât dumneavoastră, cât şi subordonaţii, aveţi momentan calitate de martori şi aţi fost chemaţi pentru ca procurorii să descopere cine se face vinovat de producerea acestor fapte. Din greşeală sau cu intenţie!

Apoi, nu vreau să vă zic „v-am spus noi”, dar Redeşteptarea a semnalat, în mai multe rânduri, lucrurile anormale care se petreceau la investiţiile primăriei: la branşarea reţelei de apă, la pod, la piaţă, la cinematograf, la ştrand etc. De la atribuirea lucrărilor, până la modul în care se executau şi chiar la costul final al acestora. E adevărat că ancheta DNA e atât de vastă încât până la trimiterea vinovaţilor în judecată şi până la un verdict final mai e cale lungă. Dar se va ajunge şi aici! Până atunci, totul se contabilizează ca o pată neagră pe imaginea de edil şef fără cusur pe care Francisc Boldea a afişat-o!

La fel de negre sunt şi asocierile pe care omul Boldea le are cu anumite persoane. Un anturaj care include interlopi, politicieni corupţi, oameni de afaceri cu interese dubioase, susţinători puşi pe căpătuială, rude profitoare şi aşa mai departe. În tot acest tablou, Francisc Constantin Boldea nu mai poate să apară ca un neprihănit, să ceară din nou votul lugojenilor.

De altfel, într-o discuţie recentă, Francisc Boldea a spus că s-a gândit şi la varianta de a se retrage liniştit şi de a nu mai candida în 2016. E drept, pe atunci nu ştia de ancheta DNA! Acum mai stă în picioare doar retragerea. Cât despre linişte, nu prea cred că o să o mai aibă! Vinovat sau nu, Boldea nu va mai fi un candidat viabil pentru următoarele alegeri. Mai ales că, în propriul partid au început căutările pentru înlocuirea sa.

Sunt curios cine îi va lua locul, atât în propriul partid cât şi la primărie, pentru că la cum arată actuala clasă politică din Lugoj, destoinicii neprihăniţi sunt tare greu de găsit!

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

8 Comentarii on Lugojul caută un primar! Actualul s-a pierdut la DNA

  1. Mai Tutac trebuie sa fie primar si mafia baptista va acapara complet orasul. Iosif Constantin Dragan s-ar rasuci in mormant daca ar vedea pe mainile cui a incaput trustul sau de presa.

  2. Sa il sustinem cu totii pe Ionel Tutac. E singura sansa ca Lugojul sa isi gaseasca linistea.Domnul fie laudat !

  3. La vremuri noi trebuie oameni noi…tineri cu alta mentalitate, care sa miste lucrurile. In Romania, garda veche a vazut in cei 25 de ani de dupa revolutie doar oportunitati de…hotie si manipulare. Lumea a fost schimbata de tineri: Napoleon la 28 de ani dadea cu orânduirea feudala din Europa de pamant, Alexandru Macedon la 30 de ani stapanea lumea (cunoscuta), Carol I la 27 de ani venea pe tronul Romaniei s.a.m.d. In Lugoj de ce nu s-ar putea misca lucrurile in acest sens?

  4. Odata si odata trebuia sa i se întâmple ceva si domnului primar BOLDEA. Nu poti ca edil al orasului sa favorizezi pe unii si sa-ti bati joc de altii. Mai devreme s-au mai târziu în viata totul se plateste domnule primar…..!!

  5. Nu cred ca Boldea va scapa usor sau nesifonat din chestia asta.Poate ca Boldea sa fie foarte vinovat, poate sa aibe vinovatii minore si scuzabile, poate sa fie complet nevinovat! Nu stim. Fiecare presupunem si uni chiar dorim cu pasiune pacatoasa si necrestineasca o anume varianta. N-ar fi mai bine sa asteptam ca sa vedem cat de clarvazatoare e cucoana aia legata la ochi, cu un cantar intr-o mana si cu sabia in alta, adica justitia!, care nici ea nu are pretentia ca face dreptate ci doar da sentinte, conform legilor in vigoare ! Sic! Apoi vedem daca va dam Lugojul inapoi ca sa faceti, conform traditiei martiniste, lucrari de investitii ascunse si acoperite !!!

  6. la o parte cu boldea,cotolan.barboni,farcagean si toti care au venit in partid pentru functi—-psd are tineri capabili sa conduca partidul

  7. Frumos articol si din pacate adevarat ,dar noi din PSD cred ca trebuie sa ne gandim ca asa nu se mai poate si mentalitatea celor ca BOLDEA SI BOJIN ca fara ei nu se poate sa dispara ,de ce am luptat ca PDL sa plece de la conducerea judetului daca tot MARAN castiga toate lucrarile prin CJT si prim. LUGOJ nu vi se pare ca e ceva putred ,si cred ca nici DOBRA nu e strain de asa ceva pt. ca nu vad o luare de opinie sau critica a lui la adresa lui BOJIN .IAR AMBRUS nu cred ca are motive de critica pt. ca au facut echipa cu BOLDEA 4 ani !

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CLOSE
CLOSE