"> Lugojenii nu vor mai avea ecran uriaş în faţa Casei de Cultură. Află unde poţi vedea meciurile de la CE! – Redesteptarea

Lugojenii nu vor mai avea ecran uriaş în faţa Casei de Cultură. Află unde poţi vedea meciurile de la CE!

 terase 1Campionatul European începe astăzi, însă lugojenii nu vor mai putea urmări meciurile pe ecranul uriaş care a fost amplasat în urmă cu patru ani în faţa Casei de Cultură.

terase 3Campionatul European începe astăzi, însă lugojenii nu vor mai putea urmări meciurile pe ecranul uriaş care a fost amplasat în urmă cu patru ani în faţa Casei de Cultură.

Suporturile pentru ecran au rămas, acestea fiind cumpărate de Primărie, însă anul acesta ecranul va lipsi deorece costurile pentru închirierea lui sunt exorbitante. “Firmele care se ocupă cu astfel de închirieri au cerut o sumă foarte mare pentru ecran, pe care nu o aveam inclusă în buget. În urmă cu patru ani a fost prinsă în bugetul vechii administraţii şi a costat aproximativ 10 mii de euro. Anul acesta au cerut o sumă mult mai mare şi nu am dorit să risipim banii publici. În urmă cu patru ani s-a interpretat că am pus ecranul ca sa câştigăm alegerile”, a declarat Francisc Boldea, primarul municipiului.

Lugojenii care nu doresc să vizioneze meciurile în faţa propriilor televizoare o pot face la terasele şi barurile din Lugoj, majoritatea având cel puţin o plasmă unde se poate urmări Campionatul European. Unele localuri au chiar mai multe, cum ar fi Corso (trei plasme), Matcon (două), Vegas (patru). Însă şi celelalte baruri şi terase- Portofino, Taifas, Taboo, Summer Lounge (Peroni), Unirii, Nicol sau Neon au amplasată fiecare câte o plasmă.

Administratorii teraselor se aşteaptă ca, odată cu începerea Campionatului European, acestea să fie arhipline şi spun că va fi nevoie uneori chiar de rezervări la anumite meciuri importante.

terase 2

Cristian Obeadă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: