Ultima oră

Lugojenii de la LeftOvers au cucerit publicul timişorean!

Joi, 15 mai, trupa a avut onoarea de a cânta şi de a încânta melomanii la unul dintre cele mai bune localuri din oraş, Jazzissimo Pub!

LeftOvers

MondialDespre local…hmmm…îi oferim 5 stele fără preget! Cu un design în stilul baroc modern…între pereţi de bastion…locaţia oferă clienţilor săi un cocktail de bun gust, rafinament şi complexitate. Proprietarul pare să se fi jucat de-a designerii şi a realizat un club special conceput pentru cei mai buni clienţi.

Renumit pentru invitaţi de seamă, şi considerat o rampă de lansare pentru talente, localul şi-a demonstrat încă o dată simţul pentru calitativ, pentru inedit.

“După cum îi spune şi numele, localul nostru găzduieşte săptămânal concerte de jazz dar nu numai, dar şi multe evenimente şi petreceri tematice. Formaţia Leftovers a fost o alegere bună pentru noi şi publicul nostru, fapt observat din reacţia susţinătorilor – ne-am bucurat că de această dată a fost în mare parte formată din lugojeni – şi ăi aşteptăm să ne calce pragul şi cu alte ocazii”, declară Octavia Dobrişan, PR-ul clubului.

Despre artişti…numai de bine. De ce LeftOvers? – “ Formaţia a luat naştere anul trecut în cadrul festivalului de Blues Lugoj. Numele formaţiei vine de la o piesă a lui Joe Bonamassa şi de la faptul că majoritatea componenţilor sunt ‘rămăşiţe’ de la alte trupe”, declară Cezar Costescu, chitaristul trupei.

Componenţa formaţiei este Cezar Costescu (chitară/voce, ex. Logic, declarat în 1986 “cel mai bun chitarist solo” în cadrul Festivalului Naţional “Constelaţii rock”, de la Râmnicu-Vâlcea), Marius Bosniac (tobe, ex. Anarhia, Lunatic), Mihai Subota (chitară bas/voce, ex. Reversed), Remus Hosz (clape, ex. The Road Band) şi Alina Onea – vocal

Din repertoriul trupei fac parte piese de Joe Bonamassa, Beth Heart, Beatles, Led Zeppelin sau Gotthard, iar pe parcursul anului trecut formaţia a cântat la Festivalul Internaţional de Blues “BluesFest”, ediţia a V-a, Lugoj, Festivalul Vinului – Lugoj, Zilele Cetăţii – Caransebeş, Festivalul “Lugoj MusicFest”, West Romanian Bike Week- Arşiţa Neagră, Reşiţa, şi Revelion în stradă 2015 –Lugoj, în cluburi precum Sosho House Reşiţa, Zodiac Pub, White Cross Arad şi altele.

Despre concertul de aseară? – o reuşită!

Recitalul a început ‘în focuri’, cu binecunoscuta melodie Bang-Bang. Un hit interpretat magistral de Alina, posesoarea unei voci puternice, care emană căldură şi poartă ascultătorul prin tot portativul de emoţii umane.

Chiar dacă a fost la prima ascultare live pot spune că e combinaţie între Adele, Amy Winehouse, inocenţa lui Duffy, noncoformismul lui Pink, dar e totodată posesoarea unei doze de unicitate, un timbru deosebit, de neuitat. Concertul a continuat cu ritmuri de rock, jazz, funky jazz, bucăţi instrumentale deosebite.

Atmosfera a fost incendiară, lugojenii fiind răsplătiţi cu ropote de aplauze.

Să nu omitem şi restul trupei, Mihai, basistul formaţiei, un muzician de generaţie nouă, cu rădăcini puternice.

Trăirile pe care le are în timpul interpretării şi emoţiile care le transmite către public fac din el un om special.

Cezar Costescu, inima formaţiei, acest Bonamassa lugojean, ne-a încântat cu improvizaţiile sale, de o frumuseţe sonoră aparte. Incredibil! Fiecare piesă e cuprinsă de o energie grandioasă atunci când corzile chitărilor sale au fost mângâiate de talentatul chitarist, atingându-ne cele mai interioare colţişoare ale sufletului…, aduce un adevărat omagiu emoţiilor şi sunetelor acustice, ducându-ne cu fiecare sunet mai aproape de perfecţiune. Marius Bosneac, toboşarul, a fost ingredientul secret al poţiunii magice pe care v-o recomand cu mare drag!!!!

Dar aromele speciale se ţin în sticluţe mici şi cu toate că durata concertului a fost mult prea scurtă pentru cei ce apreciază muzica de calitate, parfumul serii a fost unul intens, unic…de neuitat!

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE