"> Lugojenii cu dizabilităţi îşi pot găsi un job în Timişoara la Bursa Locurilor de Muncă | Redesteptarea

Lugojenii cu dizabilităţi îşi pot găsi un job în Timişoara la Bursa Locurilor de Muncă

disabilitatiJoi, 8 noiembrie, începând cu ora 11.00, la Casa Adam Muller Guttenbrunn, Str. Gheorghe Lazăr, Nr. 10-12 din Timişoara se va organiza un Târg de Joburi pentru Persoanele cu Dizabilităţi din Regiunea Vest.

disabilitati

Joi, 8 noiembrie, începând cu ora 11.00, la Casa Adam Muller Guttenbrunn, Str. Gheorghe Lazăr, Nr. 10-12 din Timişoara se va organiza un Târg de Joburi pentru Persoanele cu Dizabilităţi din Regiunea Vest.

Acţiunea este organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Timiş în parteneriat cu Asociaţia Handicapaţilor Fizic – Lugoj.

„Până joi, 1 noiembrie, şi-au anunţat participarea trei firme din Timişoara şi împrejurimi. Firmele care doresc să participe la târg, mai au posibilitatea să se înscrie până miercuri, 7 noiembrie. Persoanele cu dizabilităţi interesate să participe la eveniment sunt rugate să aibă în posesia lor copii dupa BI/CI şi după certificatul de încadrare în grad de handicap. Acţiunea aceasta are ca obiectiv major dezvoltarea mecanismelor şi instrumentelor necesare sprijinirii persoanelor cu dizabilităti pentru integrarea/ reintegrarea pe piaţa muncii”, a declarat Florin Unguraş, de la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Timiş.

În cadul Biroului Unic fix şi mobil pentru angajarea persoanelor cu dizabilităţi din Lugoj se află înscrise 250 de persoane în căutarea unui loc de muncă.

cristi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *