Ultima oră

Lugojeanul Petru Gheleșian face previziuni astrologice pentru România: Demolarea vechilor structuri va continua şi în 2016

MondialUnei ţări, la fel ca unui nou-născut, i se poate întocmi o hartă a cerului, o astrogramă, pentru momentul exact al naşterii sale. Şi din această hartă se extrag atât caracteristicile fundamentale ale noii entităţi create, cât şi potenţialul şi direcţiile sale de dezvoltare.

România este o ţară având Soarele în semnul Vărsătorului, cu importanţă în noua Eră a lumii ce va să vină, Era Vărsătorului.

România are Ascendentul în Rac, iar Mijlocul Cerului – “antena”, în semnul Peştilor, în conjuncţie cu planeta Neptun. Neptun aduce intuiţie, senbilitate, iar luna în peşti saduce sensibilitate şi compasiune faţă de sărmani, dar marte în berbec arată că se poate face remracat, că e gata şi de acţiune.

Pluto se plimbă prin Capricorn, într-un tranzit de 21 de ani, ceea ce va duce la o distrugere a vechilor structuri pentru a reconstrui, iar ceea ce se întâmplă în ultimii doi ani este un început. Abia apoi, din 2020, o mare egregoră energetică se va îndrepta spre România, ceea ce va plasa ţara noastră în sfera prezicerilor lui Sundar Singh, pe care unii le iau peste picior la ora actuală.

Perioada 2016 – 2023 aduce trezirea-formarea a cel puţin şapte iniţiaţi în România

Sfântul indian Sundar Singh, previziona în 1920, „(…) Eu ştiu că România are o misiune Dumnezeiască de redresare spirituală ce o va face să se înfăţişeze ca un veritabil model demn de urmat întregii umanităţi”. “Bucureştiul se va transformă într- un centru esenţial. Va fi o capitală spirituală a planetei şi va fi considerat de toate popoarele drept un veritabil «Nou Ierusalim » pământesc”.

Între furie şi revoltă, pe de-o parte, şi dezamăgire şi resemnare, pe de altă parte, ar fi indicat să alegem o atitudine mai apropiată de revoltă în 2016, căci pe harta României Uranus tranzitează casa recunoaşterii sociale. Perioada 2016 – 2023 reprezintă trezirea-formarea a cel puţin şapte iniţiaţi în România care reprezintă spiritualitatea poporului, aleşi din „armata spirituală” a lui Zamolxis.

Un alt ciclu, mai bun, va începe pentru poporul român

Harta astrală porneşte în momentul 5 Februarie 1859 (stil nou), ora 14:41, Bucuresti, GMT+1:44 (momentul alegerii lui Cuza Vodă). Suntem aşadar în 2016, iar momentul lui naşterii lui Iisus coincidea cu un eveniment major din Universul Cauzal.

Perioada de revoluţie a lui Uranus în jurul astrului solar este de aproximativ 84.0168 ani, iar punctul de influenţă maximă asupra Geei va fi în 2016 (24×84.0168=2016.4032). Atunci se va sfârşi un ciclu şi va începe un altul. Suntem la un ciclu uranian faţă de încheierea parţială a Marelui Crah din 1929 (84 ani) şi un alt ciclu mai bun va începe pentru poporul român.

Tot în acest an, alături de influenţa lui Uranus, avem alte două influenţe maximale ale unor energii cosmice. Una este influenţa mişcării de precesie, care are o perioadă completă (rotaţia de „titirez”) de 25.920 de ani.

Fiecare grad din cele 360 se parcurge în 72 de ani. Iar la cel de-al 28-lea grad avem… 2016 (28×72=2016). Influenţa este dată de activarea unor circuite energetice din reţeaua cristalină a crustei terestre.

Legături mai strânse între fraţi şi rude apropiate

A treia influenţă de natură energetică este dată de planeta Jupiter, marele benefic al sistemului solar. Aceasta are o perioadă de rotaţie în jurul astrului solar de 11.8626 ani. Iar, la sfârşitul celui de-al 170-lea ciclu (şi începutul celui de-al 171-lea), de la momentul „0”, avem…  2016 (11.8626×170=2016.642). Marele benefic Jupiter va tranzita în 2016 Fecioara aducând pentru poporul român legături mai strânse între fraţi, rude surori, relaţii optimizate cu anturajul de proximă vecinătate.

Planeta Saturn, numită „marele malefic”, se îndreaptă temporal spre momentul de cotitură al Geei din decembrie 2020, moment în care se va întâlni în tranzit planetar cu Jupiter şi Pluto, practic momentul ce anunţă pentru omenire intrarea planetară în Era Vărsătorului, Eră a schimbărilor neconvenţionale, Era Vărsătorului fiind privită ca un punct de cotitură spirituală – pentru societate, dar în special pentru fiecare individ în parte. 

Autor: Petru Gheleşian

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

2 Comentarii on Lugojeanul Petru Gheleșian face previziuni astrologice pentru România: Demolarea vechilor structuri va continua şi în 2016

  1. Serios?

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


CLOSE
CLOSE