"> Lugojeanul Călin Dobra a fost validat ca vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş. Vezi ce a declarat! – Redesteptarea

Lugojeanul Călin Dobra a fost validat ca vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş. Vezi ce a declarat!

CJT5Consiliul Judeţean Timiş s-a constituit, legal, miercuri dimineaţă, de la ora 10.00. A lipsit doar un ales judeţean, fostul poliţist Ilie Bertea, de la PP-DD, care a motivat că este bolnav. CJT0Consiliul Judeţean Timiş s-a constituit, legal, miercuri dimineaţă, de la ora 10.00. A lipsit doar un ales judeţean, fostul poliţist Ilie Bertea, de la PP-DD, care a motivat că este bolnav.

Din cei 36 de consilieri, trei sunt lugojeni. Primii doi sunt de la USL, Călin Dobra şi Gheorghe Bologa, iar cel de-al treilea de la PDL, Marius Martinescu.

În cadrul şedinţei, consilierul liberal Sorin Supuran i-a propus pe Marian Vasile de la PNL şi Călin Dobra-PSD, pentru cele două funcţii de vicepreşedinţi. Aceştia au fost votaţi cu 23 de voturi pentru şi 12 împotrivă, respectiv 24 de voturi pentru şi 11 împotrivă.

Dobra a declarat după votul de validare primit că recunoştinţa cea mai mare o are pentru familie şi pentru Francisc Boldea, primarul Lugojului. ”În primul rând vreau să mulţumesc familiei mele şi primarului Lugojului, Francisc Boldea, pentru susţinere, dar nu în ultimul rând lugojenilor. Sper să se realizeze cât mai multe proiecte care să aducă un câştig Lugojului. Sper, de asemenea, într-o bună colaborare cu preşedintele Consiliului Judeţean”, a declarat noul vicepreşedinte al CJT.

Călin Dobra nu a primit niciun vot de la vreun consilier al PDL, nici măcar de la lugojeanul Marius Martinescu.

CJT6

CJT4

CJT3

CJT2

CJT1

Cristian Obeadă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: