"> Lugojeanul Călin Dobra, numit oficial președinte interimar al PSD Timiș – Redesteptarea

Lugojeanul Călin Dobra, numit oficial președinte interimar al PSD Timiș

 Lugojeanul Călin Dobra, numit oficial președinte interimar al PSD Timiș

După șapte luni de la revocarea funcțiilor lui Sorin Grindeanu de către Comitetul Executiv Național al PSD, formațiunea județeană a anunțat că a făcut primul pas în alegerea unui președinte la nivel de Timiș.

Până la alegerile din cadrul partidului, interimatul la conducerea social-democraților timișeni va fi asigurat de către lugojeanul Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș.

„Este o decizie a Comitetului Executiv, până la organizarea alegerilor, dar, chiar dacă e pe perioadă interimară, presupune multă responsabilitate. PSD Timiș este o organizație mare, care nu e ușor de condus. Noi, în Timiș, formăm o echipă solidă care are obligația de a duce la bun sfârșit un program asumat în 2016, un program bazat pe nevoile și dorințele timișenilor. Vom face în continuare echipă și ne vom canaliza energia pe aplicarea proiectelor noastre. Am mare încredere că vom duce la bun sfârșit ceea ce ne-am propus. Le mulțumesc colegilor pentru încrederea pe care mi-au acordat-o”, a spus Călin Dobra, președintele interimar al PSD Timiș.

De la excluderea fostului premier Sorin Grindeanu de la șefia PSD Timiș, destinul politic a fost tot în mâinile lui Călin Dobra, dar din postura de președinte executiv, după ce Marian Neacșu, secretarul general al social-democraților, a decis anul trecut, ca la nivelul organizației județene lucrurile să rămână exact în situația în care erau, iar lugojeanul să rămână să administreze treburile curente ale formațiunii politice.

Cristian Obeadă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: