Ultima oră

Lugojeanul Andi Grasu, campion mondial cu naţionala de fotbal a artiştilor

Andi a obţinut şi premiul doi la categoria Cea mai bună voce la competiţia artistică din cadrul campionatului

MondialCântăreţul lugojean Andi Grasu va păstra cu siguranţă amintiri frumoase legate de recent încheiata ediţie a “Artfutbol”, Campionatul mondial de fotbal al artiştilor.

România, cu Andi în echipă pe post de mijlocaş, a câştigat turneul de la Moscova, impunându-se în finală, la penalty-uri, în faţa echipei Israelului. La sfârşitul timpului regulamentar de joc scorul era de 0-0. Reamintim că naţionala noastră a luat o serioasă opţiune pentru titlul mondial, după ce a învins Brazilia cu 2-1 în semifinală şi a profitat de eliminarea gazdelor, Rusia, care care au pierdut cu 3-1 în faţa Israelului.

“În finală, scorul a fost alb in timp regulamentar şi apoi ne-am impus cu 4-2 la penalty-uri… Apoi am fost ales să reprezint naţionala României la meciul All Stars- Rusia, unde am jucat o repriza întreagă. Meciul s-a terminat 7-4 pentru ruşi. Mai am o veste bună: din 16 ţări si peste 200 de artişti, România a obţinut trei premii importante: la Categoria Best Show – locul 3, la Categoria Best Singer, sau cea mai bună voce: Aurelian Temişan – locul 3 şi Andi Grasu- locul 2”, a declarat Andi pentru “Redeşteptarea”.

Finala “mondialului” artiştilor s-a disputat duminică seara pe stadionul Lokomotiv din Moscova. Andi Grasu şi fotbaliştii artişti au realizat cea mai bună performanţă a României la aceste manifestări care îmbină arta cu sportul.

4th it it, very please ruined purchased those brought, sink somehow cialisonbest.com decided moisturized are and and glue for style – other have such.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

CLOSE
CLOSE