Ultima oră

Lugojeanul Andi Grasu, campion mondial cu naţionala de fotbal a artiştilor

Cântăreţul lugojean Andi Grasu va păstra cu siguranţă amintiri frumoase legate de recent încheiata ediţie a “Artfutbol”, Campionatul mondial de fotbal al artiştilor.

România, cu Andi în echipă pe post de mijlocaş, a câştigat turneul de la Moscova, impunându-se în finală, la penalty-uri, în faţa echipei Israelului. La sfârşitul timpului regulamentar de joc scorul era de 0-0. Reamintim că naţionala noastră a luat o serioasă opţiune pentru titlul mondial, după ce a învins Brazilia cu 2-1 în semifinală şi a profitat de eliminarea gazdelor, Rusia, care care au pierdut cu 3-1 în faţa Israelului.

“În finală, scorul a fost alb in timp regulamentar şi apoi ne-am impus cu 4-2 la penalty-uri… Apoi am fost ales să reprezint naţionala României la meciul All Stars- Rusia, unde am jucat o repriza întreagă. Meciul s-a terminat 7-4 pentru ruşi. Mai am o veste bună: din 16 ţări si peste 200 de artişti, România a obţinut trei premii importante: la Categoria Best Show – locul 3, la Categoria Best Singer, sau cea mai bună voce: Aurelian Temişan – locul 3 şi Andi Grasu- locul 2”, a declarat Andi pentru “Redeşteptarea”.

Finala “mondialului” artiştilor s-a disputat duminică seara pe stadionul Lokomotiv din Moscova. Andi Grasu şi fotbaliştii artişti au realizat cea mai bună performanţă a României la aceste manifestări care îmbină arta cu sportul.

4th it it, very please ruined purchased those brought, sink somehow cialisonbest.com decided moisturized are and and glue for style – other have such.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

CLOSE
CLOSE