- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Lugojeanca Oana Musteţa a încheiat în forţă anul competiţional în ţările nordice – două medalii de aur la „Sodra Judo Open”

Mondial [1]

musteteaDupă medalia de argint câştigată la Cupa Norvegiei, judoka lugojeană Oana Musteţa continuă parcursul ascendent în competiţiile organizate în ţările nordice.

mustetea

După medalia de argint câştigată la Cupa Norvegiei, judoka lugojeană Oana Musteţa continuă parcursul ascendent în competiţiile organizate în ţările nordice.
De curând, sportiva s-a impus la „Södra Judo Open 4″, întrecere ce a avut loc la Stockholm, în Suedia. Oana a câştigat medalia de aur atât la categoria ei de greutate – 70 kg, cât şi în concursul Open, încheind în forţă un an care a marcat revenirea ei în sportul de performanţă.

„De data aceasta m-am uimit pe mine, mai ales că nu am fost într-o formă foarte bună din cauza unei răceli. Sunt foarte mulţumită de mine şi de aceste rezultate şi voi continua cu antrenamentele pentru că îmi doresc să fiu pe podium din nou în anul care vine. Acesta a fost ultimul concurs din 2012, iar acum mă pregătesc pentru naţionalele Finlandei de anul viitor. Sper să devin campioană naţională”, a precizat Oana Musteţa.

În cadrul competiţiei din Suedia, judoka din Lugoj a disputat cinci meciuri, dintre care trei le-a câştigat prin ippon şi două la puncte.