- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Lugojean mort în accident de maşină

Mondial [1]Un bărbat în vârstă de 78 de ani, din Lugoj, şi-a pierdut viaţa, iar alte două persoane au fost grav rănite în urma unui accident rutier produs pe DN 68 A, între localităţile Ohaba şi Coşeviţa.

Potrivit poliţiştilor rutieri, un bărbat în vârstă de 48 de ani, din localitatea Lugoj, care conducea un autoturism pe DN 68A, din direcţia Lugoj spre Deva, între localităţile Ohaba şi Coşeviţa, nu a adaptat viteza la condițiile de drum – curbă, carosabil umed – a derapat şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

În urma evenimentului rutier, un alt bărbat din Lugoj, pasager în autoturism pe locul din dreapta spate, și-a pierdut viața.

O femeie în vârstă de 53 de ani şi un tânăr de 22 de ani, au fost grav răniţi, fiind transportaţi la spitalul din Deva, unde au rămas internaţi.

În cauză, poliţistii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală.

Politiştii mai spun că urmările accidentului se datorează stării carosabilului, neadaptării vitezei la condiţiile de drum dar şi lipsei parapeţilor de sprijin, administratorul drumului, CNADNR, fiind sesizat de ceva vreme cu privire la lipsa parapeţilor de pe acest sector de drum.