- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

”Lost in Neverland”, expoziţie inedită de pictură la Casa Bredicenilor

Mondial [1]

O artistă din Braşov aduce vineri, 15 martie, o inedită expoziţie de pictură la Casa Bredicenilor.

Vernisajul expoziției de pictură ”Lost in Neverland”, semnată de Denis Şerban Cernat (Dena Denis) va avea loc de la orele 17.30, în cunoscutul spaţiu de cultură care a preluat, de ani buni, atribuţiile Galeriei ProArte.

”Lost in Neverland” îmbină armonios două colecții anterioare ale artistei: ”Neverland” și ”Lost în Eden”, presărate cu o colecție nouă, specială, ”Ciclicity”, construită din materiale raw – condimen­te, ceaiuri, cafea, ierburi fe­lurite, materiale menite să atragă atenția asupra faptului că arta este vie, trăiește și respiră. Lucrările care compun cele trei colecţii sunt efectuate în tehnică mixtă, pe pânze de diverse mărimi, în cuţit, degete, bureţi şi pensule.

Artista Dena Denis a debutat în 2017 cu ex­poziţia ”Black Symbolistic World” la Galeria ”Ora0” din Braşov.

Pictează de la 5 ani, fiind dintotdeauna atrasă de culoare şi de frumos. Este de profesie jurist, psiholog, formator şi art-terapeut, însă pasiunea pentru pictură a fost şi va rămâne marea ei dragoste.

A predat şi predă în continuare desen şi pictură în cadrul unor şcoli de artă, after-school-uri, gădiniţe, şcoli etc., iar din toamna anului 2017 este lector formator la Galeria ”Ora0”, unde susţine cursuri de desen, pictură şi tehnici mixte pentru copii şi adulţi.

Ex­poziția rămâne deschisă până în 29 martie 2019.