Ultima oră

Locul I la Campionatul Naţional „Trofeul Citadel Outdoor – Bucureşti” a fost câştigat de către o lugojeancă

Podiumul a fost laitmotivul acestei zile. Etapa de Campionat Naţional „Trofeul Citadel Outdoor – Bucureşti”, ce s-a desfăşurat pe Stadionul Olimpia, a fost una pentru toate categoriile de vârstă, masculin şi feminin individual, arc olimpic, arc compound, bare bow.

Acest concurs a fost organizat prin colaborarea clubului Citadel Archery Club şi a fost o competitie de realizare baremuri şi selectie pentru loturile naţionale, Cupa Mondială Antalya.

Lugojul a fost reprezentat de către fondatorul clubului Archery, Cosmin Gruiescu, dar şi de către Adrian Şamu, Lazăr Cristescu şi Dana Cristescu.

Dacă arcaşii au mers până în optimi şi în sferturi, reprezentanta la categoria Compound – feminin, Adriana Cristescu a reuşit să ia locul întâi fără probleme.

„În special vântul ne-a cam făcut probleme, dar acesta este riscul la concursurile outdoor, factorii meteo. În rest, a fost o organizare bună şi timp frumos”, ne-a declarat Adrian Şamu.

Nici participanţii de la Arad nu s-au lăsat mai prejos. Aceştia au fost pe podium la toate categoriile la care au luat parte.

Copiii au avut prioritate!

Locul I la categoria lor a fost câştigat de către Alex Nemecsek, iar locul al treilea de lugojeanul Şerban Cârlig.

Elitele au cucerit podiumurile în următoarea ordine: Cristian Kelemen, locul al doilea la categoria Compound; Ică Cristian, locul al treilea la aceeiaşi categorie.

La BareBow, Marius Nistor a adus clubului locul al doilea, iar Valentin Budescu a urcat pe treapta a treia a podiumului; Valentin Budescu s-a situat pe locul al treilea la categoria sa, BowHunter Recurve.

„Un concurs bine organizat, cu participanţi de la mai multe cluburi din România şi câteva din Ungaria. Am avut parte de vreme bună, concursul s-a desfăşurat în două etape a câte 15 ţinte cu distanţe şi elevaţii variabile”, a spus Cristian Kelemen.

De la mic la mare, lugojenii aleg să tragă cu arcul în fiecare zi. Acest nou sport prinde contur în orașul de pe Timiş. Să nimerești ţinta pare un lucru ușor, însă cei care fac asta spun că este nevoie de multă muncă, perseverenţă şi, de ce nu, de puţin talent.

Clubul Archery Lugoj vă aşteaptă zilnic în incinta fostului Ambient, cu poligon indoor şi outdoor, instructori valoroşi dar şi cu echipamente pe măsură, în cadrul magazinului din aceeiaşi locaţie.

Chiar dacă Robin Hood sau Cupidon au dat tonul în acest sport, iată că avem şi noi o Xena a noastră, care nu este la prima „abatere” de acest gen, cu care ne mândrim.

Succes în continuare, Dana Cristescu!

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

2 Comentarii on Locul I la Campionatul Naţional „Trofeul Citadel Outdoor – Bucureşti” a fost câştigat de către o lugojeancă

  1. Cristescu Claudia Daniela // 14 mai 2015 at 16:55 // Răspunde

    Constat cu stupoare ca in acest articol on-line cat si articolul din editia editata pe suport de hartie nr. 1248/14-20 mai 2015 sunt strecurate cateva greseli care duc in eroare opinia publica , chiar daca am cerut ca acestea sa fie rectificate de d-ra Lelescu Alina . In primul rand numele corect al locului I la Campionatul National „Trofeul Citadel Outdoor-Bucuresti „nu este ADRIANA CRISTESCU ci Cristescu Claudia Daniela . Etapele pentru care au participat o parte din arcasii lugojeni , legitimati la Club Sportiv Besta Bucuresti dar si membrii ai clubului Archery Lugoj , nu au fost pentru” Cupa Mondiala Antalya” , cum se precizeaza in articol ci pentru Grand Prix Bucuresti din 07-11.06.2015………………Alte erori strecurate in acelasi articol sunt clasamentele si arcasii lugojeni care au castigat la Concursul Field Open „Turneul Cetatilor” : ocupantul locului II categoria barebow seniori nu este membru al clubului Archery Lugoj , este arcas independent ( tocmai din acest motiv se si numeste „OPEN” pentru a putea participa si arcasi din afara cluburilor de Tir cu arcul.Iar ocupantul locului III la aceeasi categorie este de fapt Victor Nemecsek nu Valentin Budescu cum este specificat in articol. Acesta este ocupantul locului II la categoria bowhunter recurve , nu poate participa in acelasi timp la doua categorii diferite.

  2. Cristescu Claudia Daniela // 14 mai 2015 at 9:55 // Răspunde

    Constat cu stupoare ca in acest articol publicat on-line , cat si in articolul aparut pe suport de hartie in editia nr.1248 sunt strecurate greseli repetate chiar daca am atentionat-o pe d-ra Alina Lelescu de greselile existente .Respectiv numele corect al sportivei „Adriana Cristescu „este Claudia Daniela Cristescu , competitia pentru care sunt calificata in lotul national al Romaniei nu este „Cupa Mondiala Antalya” ci Grand Prix Bucuresti 7-11 iulie 2015 . Iar sportivii lugojeni care au participat atat la prima etapa cat si la a doua etapa sunt sportivi legitimati la Club Sportiv Besta Bucuresti.
    Alte greseali strecurate in acest articol sunt la rezultatele de la Concursul Field Open „Turneul Cetatilor”Arad : la categoria barebow masculin seniori pe locul doi este Marius Nistor , dar acesta nu este membru al clubului Archery Lugoj ci sportiv independent , iar pe locul 3 nu este Budescu Valentin ci Victor Nemecsek , Budescu Valentin a fost clasat pe locul 2 la categoria bowhunter recurve.

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*