Ultima oră

Liderul PDL Lugoj îl acuză pe vechiul său oponent din partid: ”Frunzăverde – gest clar de trădare”!

martinescuÎntr-o intervenţie la televiziunea Ten TV, liderul PDL Lugoj, Marius Martinescu, l-a numit „trădător” pe Sorin Frunzăverde, preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin.

Mondial

martinescuÎntr-o intervenţie la televiziunea Ten TV, liderul PDL Lugoj, Marius Martinescu, l-a numit „trădător” pe Sorin Frunzăverde, preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, care a trecut recent de la Partidul Democrat Liberal în „barca” opoziţiei.

„Plecarea lui Frunzăverde din PDL e o chestiune extrem de banală şi de mercantilă. Dumnealui a vrut mai degrabă să-şi asigure încă un mandat pentru Consiliul Judeţean, ca reprezentant al altei formaţiuni politice. De aici acest gest, care este unul clar de trădare, de a deveni membru al PNL. Întotdeuna am fost tranşant şi nu am nici un motiv să nu fiu în acest moment”, a declarat Martinescu.

„Am avut de suferit anumite consecinţe…”

În trecut, între Sorin Frunzăverde şi Constantin Ostaficiuc, ambii membri marcanţi ai aceluiaşi Partid Democrat, a izbucnit un conflict deschis, conflict în care Marius Martinescu i-a luat partea lui Ostaficiuc.

Fostul primar al Lugojului spune că, deşi după acel conflict în care s-a situat de partea lui Ostaficiuc, a avut de suferit urmări din partea oponentului acestuia, nu doreşte să se întoarcă în trecut: „Este o chestiune dificilă vizavi de momentul demisiei d-lui Frunzăverde. Îl cunosc, dar nu într-atât încât să-i fi fost apropiat, nu i-am fost niciodată apropiat. Într-adevăr, au fost o serie de discuţii pentru că el, având mereu o funcţie în cadrul Biroului Permanent Naţional al Partidului Democrat, s-a implicat într-o serie de chestiuni legate de Organizaţia PD a judeţului Timiş. Eu mi-am afirmat atunci deschis opţiunea şi sigur că nu am regretat, deşi anumite consecinţe le-am simţit din acest punct de vedere. Dar lucrurile astea nu mai au nicio importanţă”.

„Ce mesaje ar fi avut de transmis la telefon, ca să nu fie compromiţătoare?”

Liderul PDL Lugoj se declară deranjat de faptul că, în momentul demisiei, Sorin Frunzăverde a declarat că „nu mai suportă faptul că România este un stat poliţienesc, lucru care nu există în realitate. A spus că nu mai poate vorbi liber la telefon, liber ce înseamnă? Mă întreb ce mesaje ar fi avut de transmis dumnealui, ca să fie compromiţătoare? Atunci când deţii o funcţie publică, e normal ca toate afirmaţiile, toate gesturile pe care le faci, să le faci în deplină deschidere faţă de toţi cei care te-au ajutat şi ţi-au acordat încrederea. Ca atare, nu văd ce ar fi avut de ascuns şi ce n-ar fi trebuit să se audă din ceea ce afirmi, inclusiv într-o convorbire telefonică. Mi se pare o afirmaţie stupidă, ridicolă, comparativ cu experienţa şi nivelul de inteligenţă al dumnealui”.

„Este doar începutul traseismului său politic!”

De 21 de ani, Sorin Frunzăverde era membru fondator al PD, apoi PDL. „Recent, dl Vasile Blaga, un apropiat al d-lui Sorin Frunzăverde, spunea că acesta ar trebui să-şi amintească faptul că are o datorie faţă de partid. Cred că afirmaţia d-lui Blaga e tardivă în acest moment, pentru că, aşa cum îl cunosc şi eu, dl. Frunzăverde nu se va răzgândi, nu va reveni asupra deciziei anunţate” spune Martinescu adăugând că PD l-a propus pe Frunzăverde în trei rânduri ministru, iar asta spune foarte multe despre aprecierea de care Frunzăverde s-a bucurat în partid.

Întrebat dacă Frunzăverde poate fi numit „traseist” politic, Martinescu a răspuns: „este doar începutul traseismului său politic”.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CLOSE
CLOSE