Ultima oră

Lichior de ouă

INGREDIENTE

  • 50 g zahăr pudră
  • 75 ml apă
  • 4 gălbenușuri de ouă
  • 1 fiolă esență de vanilie
  • 400 g lapte condensat
  • 100 ml brandy

PREPARARE

Topește la foc mic zahărul în apă. Când se dizolvă de tot, dă de pe foc și lasă la răcit complet.

Bate gălbenușurile cu vanilia până obții un rezultat omogen și cremos. Adaugă laptele condensat, zahărul topit, brandy-ul și amestecă bine.
Toarnă-l într-o sticlă (de sticlă, de preferat) și lasă la frigider la răcit pentru cel puțin 2 ore.

Termen de valabilitate: o zi. Aveți grijă!

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE