Ultima oră

Liberalii acuză administraţia locală că recentele asfaltări au fost făcute de mântuială

MondialStarea drumurilor din municipiul Lugoj a fost principala problemă adusă în discuţie de către consilierul Albin Gaidoş, în cadrul conferinţei de presă a PNL de marţi, 19 aprilie.

Gaidoş a criticat administraţia locală pentru faptul că anumite străzi din municipiu au fost asfaltate doar pe lăţimea de 4 metri, o bandă îngustă ce corespunde doar unui sens de mers.

“E bine că s-a asfaltat, dar e rău că s-a asfaltat prost”

“Cetăţenii de pe străzile Iuliu Maniu, Bolintineanu, Bela Bartok, din Cartierul Balta Lată, dar şi cei de pe Grigorescu şi Bariţiu au constatat că asfaltările din ultima perioadă s-au făcut doar pe o bandă de 4m lăţime, între mercaje fiind doar 3,8 metri, în condiţiile în care o bandă de circulaţie trebuie să fie lată de 3 – 3,5 metri. Un autoturism normal are o lăţime de 2 – 2,2 metri, iar un camion, de 2,5 metri, atunci gândiţi-vă cum intră maşina de gunoi pe acele străzi, în condiţiile circulaţiei pe ambele sensuri?! În stânga şi în dreapta se mai văd vreo 40 cm lăţime din asflatul pus pe timpul lui Martinescu. Nici primarul şi nici Serviciul Tehnic al Primăriei n-ar fi trebuit să dea aprobare pentru aceste proiecte în bătaie de joc. O lăţime de 4,8 – 5 metri ar fi fost perfectă. În plus, nu s-a pus nicio bordură lateral, stînga-dreapta, ceea ce va duce inevitabil la distrugerea asfaltului”, a spus Gaidoş.

“E bine că s-a asfaltat, dar e rău că s-a asfaltat prost. Eu am făcut parte mai demult din Comisia de Circulaţie şi astfel de proiecte n-ar fi trebuit aprobate. Cu o cheltuială de 10-15% în plus, aceste străzi ar fi putut fi asfaltate la modul civilizat” a adăugat Gaidoş.

Consilierul liberal spune că a discutat problema cu primarul Francisc Boldea, la care nu a găsit înţelegere: “L-am întrebat: oare cei care au strada lată de 4 metri plătesc impozit mai puţin decât cei cu strada de 8 metri?”.

Bogdan Ştefan Blidaru şi Alexandru Drăgoi, candidaţi PNL la Consiliul local

În cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, preşedintele PNL Lugoj a prezentat alţi doi candidaţi liberali la alegerile din iunie pentru consiliul local: Bogdan Ştefan Blidaru şi Alexandru Drăgoi.

Primul dintre ei a propus implicarea directă în ceea ce priveşte cetăţenii de vărsta a treia din municipiu, prin înfiinţarea unui Senat al Seniorilor lugojeni. Blidaru a promis organizarea de consultaţii gratuite în ceea ce priveşte întocmirea dosarelor de pensionare şi alte activităţi  în interesul seniorilor care se vor desfăşura la sediul PNL.

Buciu şi Martinescu “joacă” pentru Boldea ?!

Liderul liberalilor lugojeni s-a referit şi la situaţia candidaţilor independenţi Claudiu Buciu şi Marius Martinescu, lansând o ipoteză-şoc: „Ce sunt aceşti independenţi? Martinescu a fost exclus acum o săptămână din PNL, iar Buciu este încă în PNL, dar candidează fără susţinerea noastră. Ei nu pot lua decât voturi de pe dreapta. Între paranteze, vă spun că amândoi stau dezastruos în sondajele de opinie . Azi, cei doi independenţi, pentru că nu pot câştiga, îl sprijină de fapt pe Boldea prin participarea lor la alegerile locale”, a punctat Ambruş, care a adăugat că normal ar fi fost ca “cei doi să sprijine PNL” la alegerile din iunie.

 

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

5 Comentarii on Liberalii acuză administraţia locală că recentele asfaltări au fost făcute de mântuială

  1. Va doresc tuturor sa aveti parte numai de străzi asfaltate ca pe Grigorescu(4m latime si 20cm inaltime), și dupaia să comentati pe site!

  2. De ce nu scrieti un articol, exemplificat si cu imagini, de pe str. Grigorescu? Sa vada toata lumea cum e asfaltata strada, in bataie de joc!

  3. nesimțitul asta de Gaidos are nevoie de o banda doar pentru el sa își parcheze bolidul dupa bunul lui plac

  4. Getvan Alfred // 19 aprilie 2016 at 23:09 // Răspunde

    Nu pot intelege nesimtirea domnului Gaidos Albin care pentru a nu plati 1000 de euro pe luna la Atlasib parcheaza ca un derbedeu pe toate strazile din oras rablele de autobuze si acum mai vrea sa puna laba si pe strada Grigorescu.D-le Gaidos ati fost cel mai penibil consilier local, dar si cel mai slab.Rusine sa va fie.

  5. NU SUNT UN PNL-IST CONVINS DAR REFERITOR LA CALITATEA LUCRARILOR DE ASTFALTARI SUNT DE ACORD CA SUNT SLAB CALITATIV SI PROST CONCEPUTE,NUMAI SA SPUNA ALEGATORUL CA SE FACE CEVA.

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CLOSE
CLOSE