Ultima oră

Laura Pokker, expoziţie de pictură la “Colţul de Cultură” de la English Pub

Laura Pokker va expune peste 30 de picturi realizate în tehnica acril pe pânză

MondialLaura Pokker va inaugura la sfârşitul lunii mai o nouă expoziţie de artă la „Colţul de Cultură” de la English Pub. Aici vor putea fi admirate peste 30 de picturi realizate în tehnica acril pe pânză – lucrări abstracte şi peisaje concepute în manieră proprie. Este cea de-a cincea expoziţie de arte plastice găzduită de clubul lugojean, cunoscut mai ales prin excelentele seri de jazz pe care le promovează în continuare.

Vernisajul pictoriţei lugojene Laura Pokker va avea loc joi, 29 mai, de la ora 19. Prezentarea va aparţine profesoarei Simona Avram, vicepreşedinta Asociaţiei Culturale Banat Art. O bună parte din lucrările artistei Laura Pokker sunt cunosute publicului din oraş, fiind expuse şi la galeria ProArte, în cadrul expoziţiei intitulată „Culoarea, între efemer şi etern”. Expoziţia de la English pub va avea însă şi alte coordonate. În primul rând, vor fi multe lucrări noi, iar dimensiunea tablorilor va fi în concordanţă cu particularităţile spaţiului de expunere.

„În opinia mea, tablourile Laurei Pokker sunt definite cel mai bine prin noţiunea de curgere. Acest lucru este valabil şi pentru peisajele abstracte, fluidizate, foarte personalizate. Culoarea este dominată de tonalităţi de verde şi albastru, punctată pe alocuri şi de câteva nunaţe mai calde. Lucrările sale mai ample sunt dinamice şi aici artista ştie să folosească simboluri tainice, precum spirala dublu înfăşurată”, spune profesoara Simona Avram.

La rândul lui, Dan Haica, patronul English Pub, se declară mulţumit că „am ajuns ca în luna mai a acestui an să vernisăm cea de-a cincea expoziţie de artă la Colţul de Cultură organizat de clubul nostru. Am început cu inaugurarea expoziţiei maestrului Constantin Răducan, urmat de cel al fiicei sale, Flora Răducan. Am continuat cu expoziţiile de fotografie semnate de doi maeştri ai genului: Mihai Zegrea şi Dan Buruleanu. Pot să vă anunţ în premieră că luna viitoare am perfectat aducerea la English Pub a expoziţiei de fotografie a Bibliotecii Judeţene Timiş. Este o expoziţie itinerantă, care poposesşte de regulă în spaţii neconvenţionale, ca al nostru”.

Născută la Lugoj, la 29 martie 1973, Laura Simona Pokker a absolvit Liceul de Arte Plastice „Ion Vidu” din Timişoara şi Academia de Arte Vizuale şi Design din Cluj Napoca – secţia Pictură, în 2004.

One time. Started on polish so and toner use. PCA canadian pharmacy product streaks Taylor warm is back cherry and UV days also.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

CLOSE
CLOSE