- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

La un pas de moarte! Impact frontal între două autoturisme într-o curbă din localitatea Chizătău

Mondial [1]

mare micaDupă 700 de km de condus de la Constanţa până în Banat, şoferul unui autoturism Fiat Fiorina a cauzat un accident de circulaţie care putea avea urmări fatale.

mare micaDupă 700 de km de condus de la Constanţa până în Banat, şoferul unui autoturism Fiat Fiorina a cauzat un accident de circulaţie care putea avea urmări fatale. Acesta nu a păstrat viteza regulamentară într-o curbă de pe raza localităţii Chizătău, chiar pe podul de la ieşirea către Timişoara, a derapat şi a intrat pe contrasens lovind o Skoda Octavia înmatriculată în Bucureşti.

În urma impactului, Fiatul a păsărit carosabilul şi s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului. Şoferul Skodei şi soţia constănţeanului au rămas încarceraţi între fiarele maşinilor.

”Megeam înspre Timişoara, dar nu aveam viteză mare. Nu ştiu ce s-a întâmplat şi am depăşit linia continuă de demarcare. Am acroşat autoturismul care venea din sens opus şi apoi m-am trezit în şanţ. Soţia a suferit leziuni la nivelul feţei, dar nu este foarte grav. A fost transportată la spital pentru mai multe investigaţii”, declara conducătorul auto din Constanţa.

Şi şoferul din Skoda a rămas încarcerat, fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru a fi scos din maşină. Şi acesta a fost transportat la Spitalul Municipal Lugoj fiind suspect de lovituri la nivelul coloanei vertebrale.

La faţa locului au fost prezente două ambulanţe, un echipaj SMURD şi două autospeciale ale pompierilor, care au intervenit prompt. Poliţiştii consideră că vinovat de producerea accidentului se face şoferul constănţean care circula înspre Timişoara.

”Chiar înainte de a se intra pe pod există un indicator care obligă limitarea vitezei la 30 de kilometri pe oră. Aici există o curbă care la viteză pune destule probleme celor care merg în direcţia Timişoara. Conducătorul auto din Fiat nu a redus viteza până la limita evitării oricărui pericol”, declara ag. Dorel Curtuiuş din cadrul Postului de Poliţie Belinţ.

De la începutul acestui an şi până în prezent, pe raza localităţii Chizătău şi-au pierdut viaţa cinci persoane în tot atâtea evenimente rutiere deosebit de grave.

accident1

accident4

mare mica

accident4

accident5

accident7

accident3