Ultima oră

La Poliție, în stradă sau la restaurant, locurile unde politicieni, artişti sau oameni ai legii îşi petrec Revelionul

MondialArtişti, politicieni, oameni ai legii şi din ad­mi­nistraţia locală, cu toţii îşi vor petrece Re­ve­lionul cu aceleaşi speranţe, dar în locuri di­fe­rite: unii în Capitală, alţii la Timişoara sau la Lugoj, iar unii… chiar la serviciu. Iată cu ce gânduri întâmpină trecerea în noul an.

Călin Dobra, vi­ce­pre­şe­din­tele Consiliului Judeţean Ti­miş, spune că va petrece Re­ve­lionul în “deplasare”, dar într-un cadru mai intim.

“Revelionul îl voi petrece la un restaurant de lângă Ti­mi­şoara, cu familia şi prietenii apropiaţi. Privind în urmă, 2015 a fost, din punct de ve­dere al investiţiilor la ni­ve­lul Consiliului Judeţean Ti­miş, unul dintre cei mai buni ani. Aş cita investiţiile în infrastructura rutieră, în do­meniul sănătăţii, în sis­te­mul integrat de mana­ge­ment al deşeurilor şi al pro­movării turismului. Pe plan personal, sunt ferict cu fa­mi­lia mea, sunt fericit că am o fetiţă frumoasă şi cu­min­te. Sănătate ne dorim cu to­ţii, şi succes în cele două ture de alegeri la anul!”

Primarul Francisc Bol­dea rămâne fidel tradiţiei ul­timilor ani şi va petrece Re­velionul în stradă.

“Aşa cum am procedat în ultimii patru-cinci ani, Revelionul îl voi petrece în stradă, cu lu­gojenii, iar apoi acasă, cu fa­milia. Voi fi la concertul în aer liber până la miezul nop­ţii, după care vom ciocni un pahar de şam­pa­nie, la Primărie, iar pe la ora unu ne vom retrage spre ca­se. Mi-a făcut plăcere să aud şi să citesc mesajele lu­go­jenilor, care sunt bu­cu­roşi să vadă că oraşul arată aşa bine împodobit de Săr­bă­tori. 2015 a fost un an greu, dar cu multe realizări, în ciuda opreliştilor. Sunt mulţumit cu ce am realizat până acum. De altfel, sunt conştient că nu pot mulţumi pe toată lumea, este o chiar formulă a eşecului să crezi că poţi mulţumi pe toată lu­mea. Pentru 2016 îmi do­resc să finalizez ştrandul, ba­zinul şi să pornesc un pro­gram ambiţios de in­ves­tiţii pentru dezvoltarea o­ra­şu­lui. Toate la timpul lor, a­cum e vremea să ne bu­cu­răm de Anul Nou!”

“Revelionul îl voi pe­trece la Timişoara, alături de mai mulţi colegi de fa­cul­tate de la Politehnică”, spu­ne Ioan Ambruş, pre­şe­din­tele Partidului Naţional Liberal – filiala Lugoj, care a absolvit Politehnica din Ti­mişoara în promoţia 1982-83.

“Din punct de ve­dere personal, 2015 a fost un an bun pentru firma mea, iar 2016 va fi şi mai bun. Pe plan politic, există ne­îm­pli­niri în ceea ce priveşte par­tea de investiţii şi admi­nis­traţie locală. De aceea, în 2016, sper ca PNL să se im­pu­nă pe plan naţional, iar pe plan local să câştigăm Pri­mă­ria şi jumătate plus unu din fotoliile de consilieri. Asta ar înlătura şi ne­îm­pli­nirile din acest an”, adaugă Ambruş.

“Revelionul îl voi face la Bucureşti, alături de prie­te­na mea Astrid, care îmi este alături de şapte ani şi de mulţi alţi apropiaţi. Încet-încet, fac acest transfer spre Capitală, nu numai la nivel personal, ci şi la nivelul tru­pei Andi. Oricum, în 30 de­cemb­rie este ziua lui Marius Moga, deci voi fi acolo. Este pentru prima dată în cinci ani, când îmi permit acest răgaz şi nu cânt. 2015 a fost fenomenal pentru mi­ne, ca artist. Este anul pri­mu­lui meu Hit Number One, declarat acum două săp­tămâni – Niciodată să nu spui niciodată, cu Andra. Ca să nu mai spun că am de­ve­nit campion mondial la fot­bal în sală cu naţionala ar­tiştilor României, după ce în 2014 am luat titlul la fotbal în 11. La anul, am deja 12 e­ve­nimente cu contract. Cel mai important va fi lansarea noii mele piese de Ziua În­drăgostiţilor, pe 14 fe­brua­rie. Lansarea era pregătită în toamna acestui an, dar tra­gedia de la Colectiv, care ne-a şocat pe toţi, m-a făcut să o amân”, ne-a declarat cântăreţul Andi Grasu.

“Revelionul îl voi face pe platoul din faţa Pri­mă­riei, alături de lugojenii ce vor savura concertul de A­nul Nou. 2015 a fost un an ex­traordinar pentru Teatrul Mu­nicipal Traian Gro­ză­ves­cu, care a fost renovat şi re­pa­rat. Avem o sală de spec­ta­cole care arată foarte bine, iar la anul, după cum a pro­mis dl. primar, vom renova şi holul teatrului, vom avea şi un nou covor de scenă, pen­tru a întâmpina cum se cu­vine Festivalul In­ter­na­ţio­nal de Teatru din toam­nă”, spune actorul Con­stan­tin Ilie, directorul Casei de Cultură a Municipiului.

Pe comisarul şef Dan Lu­pulescu, şeful Poliţiei mu­nicipiului Lugoj, Re­ve­lio­nul îl va prinde la ser­vi­ciu.

“Revelionul îl voi pe­tre­ce la lucru. În 31 de­cem-brie voi fi prezent în Piaţa Victoriei, iar după festivităţi mă retrag acasă, în sânul familiei, pentru a sărbători împreună”, ne-a declarat co­­mandantul Poliţiei lu­gojene.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

3 Comentarii on La Poliție, în stradă sau la restaurant, locurile unde politicieni, artişti sau oameni ai legii îşi petrec Revelionul

  1. lugojan dezamagit // 1 ianuarie 2016 at 13:25 // Răspunde

    ce frumos arata lugojul plin de gunoaie si nematurat–asta nu vede primarul ,doar vorbeste aiurea si se lauda ca prostu—mi-e scirba

  2. Vorbe goale. Păcat că nu-i mai crede nimeni.

  3. „” sunt bu­cu­roşi să vadă că oraşul arată aşa bine împodobit de Săr­bă­tori „” Nu e vorba despre Lugoj , nu ??

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CLOSE
CLOSE