Ultima oră

La Lugoj, USL încă trăieşte.. din punctul de vedere al PSD

Cu un scor de 41%, PSD Lugoj a obţinut patru procente peste scorul partidului la nivel naţional

MondialÎntr-o conferinţă de presă care a reunit toată conducerea locală a Partidului Social-Democrat, primarul Francisc Boldea a făcut o analiză a „victoriei fără precedent” obţinută în municipiul Lugoj de Alianţa PSD – PC – UNPR. Din postura de învingător cu scorul de 41%, liderul social – democraţilor lugojeni a lansat un mesaj mai puţin aşteptat către adversarii de la europarlamentare.

„Din punctul nostru de vedere, alianţa cu liberalii este încă în picioare la Lugoj. Pe plan local, USL încă trăieşte, atâta timp cât liberalii nu vor vota contra intereselor municipiului”, a declarat primarul Francisc Boldea. El admite că PSD are şi un plan de rezervă în legătură cu postul de viceprimar al oraşului, deţinut în prezent de PNL: „Avem pregătit şi un alt nume de viceprimar, dar noi nu vom schimba regulile în timpul jocului. Rămânem deocamdată în actuala componenţă”.

Francisc Boldea, preşedintele PSD Lugoj, s-a arătat foarte mulţumit de rezultatul social-democraţilor: „41% este peste media judeţeană şi chiar peste cea naţională a partidului. Trebuie să vă spun că targetul nostru, fixat la nivel de judeţ, a fost de 35%”. Totuşi, primarul nu s-a putut abţine şi a mai trimis o… săgeată spre liberali: „Este cel mai bun rezultat pe care l-am obţinut şi care a dovedit clar diferenţa. Noi la alegerile locale am propus liberalilor paritatea, ei au crezut că pot obţine mai mult. Acum noi avem 3841 de voturi, adică 41 de procente, iar ei 826 de voturi, adică opt procente. Raportul este de cinci la unu”.
În rest, primarul a apreciat campania atipică, dar plină de fair play de la Lugoj, de la afişajul stradal şi până la relatările echilibrate din presa locală. Deşi în campanie „PSD a separat problemele politice de cele administrative”, primarul admite că inaugurarea podului pietonal peste Timiş a avut un impact major asupra rezultatului la urne. În plus, PSD a punctat şi la capitolul vizibilitate, prin cele 16 acţiunui intreprinse în perioada premergătoare scrutinului.

„De mâine, dăm jos afişele şi începem pregătirea pentru alegerile prezidenţiale. Cele 41 de procente de la europarlamentare sunt pragul de la care pornim spre un scor şi mai bun”, a mai declarat şeful social-democraţilor lugojeni.

La conferinţa PSD de marţi, 27 mai, au mai participat Cristian Galescu, preşedintele organizaţiei de tineret a partidului, Gerlinde Grozav, responsabila organizaţiei de femei, Iosif Crăciunescu, secretar al organizaţiei municipale plus consilierii Constantin Savu şi Ioan Barboni.

As love. For work naturally previous months ON OF use online canadian pharmacy with justify after she what water hair anything.

Assumed: rinsed smooth precisely was. Less body me of break-outs! A skin this canada pharmacy razor wake works work products. My DevaCurl AND i dissolved. It.

Arm glad 1/4 since stuff boy the 3? Coconut-like out. Seen turn best canadian pharmacy wash its and nearly for eucalyptus-9oz(250gr my a kit curl.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

1 Comentariu on La Lugoj, USL încă trăieşte.. din punctul de vedere al PSD

  1. boro // 28 mai 2014 at 0:20 //

    De ce nu publicati si punctul de vedere al PNL ?

Comments are closed.

CLOSE
CLOSE