- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Kaufland dărâmă stadionul din Lugoj şi construieşte altul la Hipodrom. Vezi proiectul!

Mondial [1]

 stadion04Firma Kaufland România intenţionează să construiască la Lugoj un stadion ultramodern, cum nu au multe echipe din Divizia A.

stadion02Firma Kaufland România intenţionează să construiască la Lugoj un stadion ultramodern, cum nu au multe echipe din Divizia A. Reprezentanţii concernului au întocmit proiectul şi l-au înaintat Primăriei Lugoj, cu care speră să bată palma în luna februarie, când directorul general al societăţii se va afla în municipiul de pe Timiş.

Stadionul va fi amplasat în zona fostului Hipodrom, pe Câmpia Libertăţii şi va avea peste 7.400 de locuri, instalaţie de nocturnă, 300 de locuri de parcare, loje, spaţii de transmisie radio-tv şi multe altele. Pe lângă acestea în partea din stânga, sub Dealul Viilor, vor mai fi realizate două baze sportive de mai mici dimensiuni.

”Propunerea va fi analizată în şedinţa ordinară din luna februarie. Este o ofertă foarte importantă, care nu trebuie refuzată, mai ales că stadionul va fi o copie a celui pe care joacă echipa C.F.R Cluj, care are una dintre cele mai moderne arene din ţară”, declara primarul Francisc Boldea.

Kaufland va suporta toate cheltuielile legate de construcţie, însă a cerut administraţiei locale să-i concesioneze terenul pe care se află actualul Stadion Municipal (mai puţin perimetrul unde este terenul doi) pentru a construi un supermarket.

”Kaufland vrea să construiască la Lugoj şi este un lucru bun pentru că se vor crea numeroase locuri de muncă. Stadionul actual îl vom preda societăţii abia după ce se vor finaliza lucrările la cel nou. Termenul de execuţie al acestuia va fi de trei luni de zile”, mai spunea edilul şef.

stadion05

stadion04