"> Junioarele de la CSȘ Lugoj, calificate de pe primul loc în finala națională de volei | Redesteptarea

Junioarele de la CSȘ Lugoj, calificate de pe primul loc în finala națională de volei

 Junioarele de la CSȘ Lugoj, calificate de pe primul loc în finala națională de volei

După calificarea, în finala națională, în urmă cu o săptămână, a voleibalistelor de la grupa de cadete a Clubului Sportiv Școlar Lugoj, a venit și rândul fetelor de la grupa de junioare să-și demonstreze valoarea.

În urma disputării partidelor din faza semifinală, echipa antrenată de profesorul Dorin Horvath, care a făcut parte din seria a IV-a, s-a calificat, din poziția de lider, în finala campionatului național feminin de volei, câștigând toate duelurile.

Lugojencele nu au pierdut nici un set în cele patru partide disputate la Pitești, între 9 și 13 mai.

În primul joc, ce a avut loc miercuri, 9 mai, CSȘ Lugoj a învins CSȘ Unirea Iași, vineri, 11 mai echipa de pe Timiș a trecut fără probleme de CSȘ Sighetu Marmației, sâmbătă, 12 mai formația lugojeană a depășit pe LPS Viitorul Pitești, iar duminică, 13 mai, bănățencele au încheiat turneul semifinal cu o victorie în fața adversarelor de la CSȘ 2 CNE CSM Baia Mare.

Pentru Lugoj au jucat Rossana Nistor, Noemi Csillag, Arina Ivașcu, Alexandra Panțiru, Denisa Jucu, Andreea Ioniță, Patricia Bărbulescu, Georgiana Popa, Cătălina Turcu, Andra Badiu, Alexandra Dăniloaie, Vanessa Fiat.

“Obiectivul nostru a fost să ne calificăm în finală și am reușit acest lucru fără greșeală. Turneul final se anunță a fi unul dificil având în vedere valoare și bugetele echipelor participante cum este cazul formațiilor din București și echipei de la Târgu-Mureș”, a spus antrenorul Dorin Horvath.

Alături de Lugoj, din serie s-a mai calificat LPS Viitorul Pitești, clasată pe 2.

Pentru turneul semifinal au fost stabilite patru serii cu câte șase echipe fiecare. Trei echipe s-au retras, din seria a IV-a nu s-a prezentat CSȘ Toplița.

În faza finală s-au calificat primele două locuri din fiecare serie. Turneul final se va desfășura la București, în perioada 21-25 mai.

CSȘ Lugoj face parte din seria II finală, alături de CSȘ 1 Momentos Constanța, Dinamo București, Medicina Târgu-Mureș.

În seria I joacă CSM București, Colegiul Tehnic Feroviar Mihai I, Agroland Timișoara și LPS Pitești.             

cristi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *