- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Jandarmii au primit repartiţiile de 1 Decembrie. Printre ei, şi un lugojean

Mondial [1]

jandarmiInspectoratul de Jandarmi al Judeţului Timiş a oferit de Ziua Naţională a României 11 repartiţii de lucru, unor subofiţeri şi ofiţeri care anul acesta au absolvit şcolile de profil.

jandarmi

Inspectoratul de Jandarmi al Judeţului Timiş a oferit de Ziua Naţională a României 11 repartiţii de lucru, unor subofiţeri şi ofiţeri care anul acesta au absolvit şcolile de profil.

Printre aceştia se numără şi un lugojean, sublocotenentul Ionuţ Arhire, care îşi desfăşoară de câteva zile munca în cadrul I.J.J Timiş.

arhireAcesta este singurul absolvent lugojean al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, specialitatea Jandarmerie, care a primit repartiţie în Timiş.

Ofiţerul a lucrat timp de opt ani, din 2003 până în 2011, în fosta Unitate de Jandarmi Lugoj, când a fost angajat ca absolvent al Şcolii de Subofiţeri de Jandarmi din Drăgăşani.

„Este o meserie frumoasă şi mă bucur că fac ceea ce-mi place. Este o mândrie pentru mine să pot îmbrăca această haină”, declara slt. Ionuţ Arhire.

Lugojeanul mai are la activ încă două facultăţi absolvite, cea de drept din cadrul Universităţii Europene Drăgan şi cea de psihologie din cadrul Universităţii „Spiru Haret” Bucureşti.