- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Își fac vocea auzită! 42 de tineri din Europa vin la Bodo printr-un proiect Erasmus

Mondial [1]Asociația CDPP – Centrul pentru Dezvoltare Personală și Profesională desfășoară în perioada 9-15 iulie, în localitatea Bodo din județul Timiș, un schimb de tineri în cadrul proiectului Make yourself heard! Acțiunea se realizează în parteneriat cu ONG-uri din Belarus, Bulgaria, Grecia, Italia și Spania.  

Proiectul Make yourself heard! a luat naștere în 20 decembrie 2017 și se va finaliza în 18 august 2018, beneficiind de finanțare prin programul Erasmus+.

Obiectivul principal este constituit de extinderea abilităților de comunicare și relaționare în rândul a 42 de tineri din Europa, cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani. În acest sens se vor realiza, pe o perioadă de 7 zile, o serie de activități interesante.

Tinerii participanți vor avea prilejul să își îmbogățească abilitățile și cunoștințele în ceea ce privește comunicarea cu diferite tipuri de public, precum și realizarea materialelor de PR.

Joi, 12 iulie, cei 42 de participanții vor veni în Timișoara, unde se vor întâlni cu reprezentați din departamentul de comunicare al Universității de Vest din Timișoara, dar și cu reprezentați din mediul privat, care activează în domeniul comunicării și marketing-ului.