Ultima oră

Ioan Ambruș, săgeți spre PSD la prezentarea candidaților liberali la alegerile locale! Robu și Popa, dezamăgiți de prezență

Partidul Național Liberal Lugoj și-a prezentat vineri, 26 februarie, cu începere de la orele 17, la Teatrul Municipal “Traian Grozăvescu“, în prezența a aproape 200 de membri, simpatizanți și invitați județeni, candidații la funcția de primar al municipiului, consilieri județeni și consilieri locali.

Printre invitați au fost senatorul Ben-Oni Ardelean, copreședinții la nivel de județ a partidului, Dan Popa și primarul Timișoarei, Nicolae Robu, și secretarul general și cel adjunct al liberalilor timișeni.

În cadrul evenimentului, Ioan Ambruș, președintele PNL Lugoj și candidatul din partea partidului pentru funcția de primar, a făcut cunoscut un raport începând cu modul în care a decurs fuziunea dintre PDL şi PNL la nivelul municipiului Lugoj şi modul de organizare implementat în PNL în momentul de faţă.

Cu această ocazie, liderul local PNL a punctat necesitatea de a asigura locuri de muncă, modernizarea spitalului și a școlilor și grădinițelor din oraș prin atragerea de investitori și accesarea fondurilor europene, acuzând totodată PSD-ul de neputință, precizând că au oameni care nu produc, doar primesc în permanență.

“Aceste lucrări pot fi asigurate numai și numai de membri Partidului Național Liberal care, în primul rând, au făcut ceva pentru acest oraș, care au trăit aici, au învățat aici, au asigurat locuri de muncă și care văd cu totul și cu totul altfel concepția despre bani și a modului de a conduce. Aceste lucruri nu pot fi asigurate de PSD, deoarece ei nu au dat niciodată oameni care să producă ceva, ei au primit în permanență. Pentru a realiza condițiile corespunzătoare în spitalul municipal, care în momentul de față a ajuns de gradul IV, la fel ca și spitalul din Făget, în școlile și grădinițele în care învață și se formează copii noștri ar trebui accesate fondurile nerambursate primite de la Comunitatea Europeană”, a declarat Ioan Ambruș.

Săgețile din partea liberalului către social-democrați au continuat prin expunerea lucrărilor neterminate în Lugoj.

“Nu trebuie să uităm investițiile care nu se mai termină în oraș, cum ar fi centrul spa, adică bazinul acoperit, bazinul descoperit, piața, care nici în momentul de față nu are autorizație agroalimentară. Nu mai discutăm de bazar, neterminarea podului de peste Timiș, canalizarea, rețelele de apă, stația de epurare sau asfaltările care se termină în funcție de cine votează Partidul Social Democrat”, a precizat liderul PNL Lugoj.

La încheierea discursului, președintele PNL Lugoj a dat curs prezentării candidaților pentru funcția de consilieri județeni și locali.

Astfel, în lupta pentru Consiliul Județean liberalii au venit cu două propuneri, în persoana lui Adrian Ștef și Valentin Farcaș.

Pentru consilieri locali PNL Lugoj va veni la alegeri cu o echipă formată din Mihai Agache, Bogdan Blidariu, Ovidiu Boca, Alin Căprariu, Ioan Câmpean, Alexandru Drăgoi, Mariana Epure, Albin Gaidoș, Elena Grasu, Florin Grecu, Raul Ambruș, Dragoș Ivan, Sorin Jivulescu, Daniel Miculeac, Dorel Olariu, Păun Popovici, Cristina Râmeanțu, Gabriela Râmneanțu, Adrian Serendan, Alexandru Szilagy, Diana Szucs, Alin Tech și Luminița Wallner-Bărbulescu.

La prezidiu au luat cuvântul o parte din candidații la funcția de consilieri locali, care au rostit cuvinte de mobilizare și încurajări către membri partidului aflați în sală.

Femeile din cadrul partidului au insistat pe nevoia de implicare și rolul acestora în cadrul alegerilor locale.

Copreședintele PNL Timiș, Dan Popa a dat asigurări că va fi alături de Lugoj, la fel și senatorul Ben-Oni Ardelean care a fost desemnat să se ocupe de municipiul de pe Timiș. Popa a mai precizat că își dorește să aibă un primar liberal și majoritate în consiliul local din oraș, dar totodată s-a arătat dezamăgit de prezența mică la un eveniment așa de mare.

“E momentul ca la Lugoj să se liberalizeze administrația. Ne dorim să avem primar, ne dorim să avem consiliu municipal majoritar, dar pentru asta, sigur, mai avem mult de lucru. Mă uit în această sală frumoasă care, din păcate, nu este așa cum am crezut eu că va fi de plină și asta va trebui să ne dea de gândit și nouă și vouă”, a declarat Dan Popa.

Acesta a mai menționat că actualul primar are multe lacune în activitatea sa, iar campania dorește “să fie una fără pixuri sau găleți, una de la om la om cu mesaj foarte clar”.

La finalul întrunirii, copreședințele PNL Timiș și primarul Timișoarei, Nicolae Robu a fost și el deziluzionat de prezența în număr mic a membrilor la acest eveniment, menționând că la alte manifestări cu miză mai mică simpatizanții erau mult mai mulți, ținând cont că organizația PNL Lugoj are 900 de membri.

“Spunea Raul (n. red. – Raul Ambruș, fiul lui Ioan Ambruș), că numai la tineret, la ora actuală, în organizația Lugoj, sunt 200 de membri. Asta m-a bucurat foarte mult, dar mi-ar fi plăcut să văd și în sală mult mai mulți tineri”, a spus Nicolae Robu.

Cu toate acestea, liderul liberal timișean s-a arătat încrezător în capacitatea lugojenilor de a câștiga funcția de primar și de a obține o majoritate în Consiliul Local și i-a urat lui Ioan Ambruș mult succes, spunându-i că îî va fi alături.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

2 Comentarii on Ioan Ambruș, săgeți spre PSD la prezentarea candidaților liberali la alegerile locale! Robu și Popa, dezamăgiți de prezență

  1. Şi eu am luat în calcul întoarcerea mea în țară, dar văzând propunerile Partidului Liberal pentru județ și consiliul local m-am răzgândit.Valentin Farcaş,Florin Grecu,Albin Gaidoş super oameni ,istoric tare ,succes.

  2. Discursuri jalnice,cu mesaje cenusii..Felicitari Ioani,ca ai reusit sa nu il superi pe Boldea,iar ceilalti in frunte cu Robu si Popa te concureaza in „penibil”,isi vad doar interesul lor meschin !!
    Penibila manifestare…!!Si rezultatele vor fi pe masura …

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*