- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Iniţiativă Rotary: 120 de ghiozdane pentru clasele pregătitoare de la Şcoala „Anişoara Odeanu”

Mondial [1]Membrii Clubului Rotary Lugoj au oferit în acest an un număr de 120 de ghiozdane elevilor din clasa pregătitoare de la Şcoala Generală cu clasele I-VIII nr. 6 „Anişoara Odeanu”. Programul există de patru ani şi iniţial a fost destinat celor mai mici elevi de la Şcoala generală nr. 1.

“Acest proiect „Ghiozdanul pentru şcoală” derulat de Clubul Rotary Lugoj este de traditie şi a fost continuat şi în acest an. Cu ocazia deschiderii noului an şcolar 2014-2015, Rotary Club Lugoj , împreună cu Rotary Club Mühlhausen-Germania, a oferit micuţilor elevi care au păşit în clasa pregătitoare, un ghiozdan complet echipat cu rechizite şi caiete speciale, precum şi multe încurajări şi felicitări cu ocazia începutului de an. Prin această acţiune, membrii clubului Rotary Lugoj doresc să încurajeze educaţia şi să trezească interesul copiilor pentru şcoală”, ne-a declarant Mirela Popovici, preşedinte Rotary Club Lugoj.

Cele 120 de ghiozdane sunt complet echipate cu caiete, penare, acuarele, plastilină, carioca etc. şi au fost pregătite pentru fiecare elev din cele cinci clase pregătitoare (patru la secţia română, una la secţia germană) de la Şcoala nr. 6.