"> Începe Școala de distracție! Elevii claselor primare așteptați la Casa Bredicenilor – Redesteptarea

Începe Școala de distracție! Elevii claselor primare așteptați la Casa Bredicenilor

 Începe Școala de distracție! Elevii claselor primare așteptați la Casa Bredicenilor

Casa Bredicenilor din Lugoj va găzdui vineri, 9 august, și sâmbătă, 10 august, un atelier de vacanță ce îmbină joaca, lucrul manual, munca în echipă și educația non-formală, dedicat elevilor din clasele primare.

Supranumit ”Școala de distracție”, proiectul este desfășurat de cursanții programului Leaders Explore.

”Școala de distracție este unul dintre cele trei proiecte care a fost ales ca proiect în comunitate prin fundația Leaders. Am ajuns la Leaders printr-un interviu, iar mie mi-a plăcut ideea pe care o adoptau ei: explorare, dezvoltare personală, ieșire din zona de confort. A trebuit să ne gândim la o îmbunătățire în orașul nostru sau să rezolvăm o problemă în comunitatea noastră. Ideea mea a fost legată de educație, dar educație non-formală. Fără profesori, fără lecții. Totodată, vom face jocuri ce implică atenția, creativitatea, inteligența, vom construi cu materiale reciclabile, vom face echipe și ne vom juca. Atelierul nostru are șapte voluntari de la liceele din Lugoj (și ei sunt parte din Leaders) și se adresează copiilor din școala primară. Îi așteptăm în 9 și 10 august de la 10 la 12 la Casa Bredicenilor, iar părinții sau bunicii pot rămâne alături de ei și ne vom distra împreună. Nu avem nicio taxă, deci totul e gratis. Avem nevoie doar de voie bună!”, explică Amalia Bodac, organizator.

Tineri, cu idei constructive și mult entuziasm, voluntarii Andreea Trif, Amalia Bodac, Timeea Boja, Alexia Bălan, Mirel Roșu, Roxana Borlovan și Corina Sasan promit să organizeze un eveniment inedit pentru elevii lugojeni, care vor avea prilejul să socializeze, să învețe lucruri noi și să se distreze.

Cristian Obeadă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: