"> Începe a doua campanie de colectare trimestrială a deşeurilor voluminoase | Redesteptarea

Începe a doua campanie de colectare trimestrială a deşeurilor voluminoase

 Începe a doua campanie de colectare trimestrială a deşeurilor voluminoase

RETIM Ecologic Service SA va derula în perioada 4 iunie – 31 iulie 2018 o nouă campanie de colectare a deșeurilor voluminoase din Zona 0 – Timiș, zonă care cuprinde municipiul Lugoj, orașele Buziaș și Recaș, precum și comunele Balinț, Belinț, Bara, Bogda, Bre­sto­văț, Boldur, Chevereșu Mare, Coșteiu, Criciova, Darova, Găvojdia, Ghizela, Nădrag, Nițchidorf, Racovița, Sa­coșu Turcesc, Secaș, Știu­ca, Topolovățu Mare, Victor Vlad Delamarina.

Cetățenii din aceste lo­ca­lități vor putea depune prin aport voluntar, în containerele special puse la dispoziție în punctele de colectare men­țio­nate, deșeurile făcând parte din categoria deșeurilor voluminoase.

Deșeurile voluminoase sunt: piese de mobilier, saltele, covoare, obiecte mari de folosință îndelungată altele decât deșeurile electrice și electrocasnice etc. Deșeurile voluminoase nu trebuie amestecate cu alte categorii de deșeuri (reziduale, reciclabile, de construcții, etc.).

Nu se colectează deșeu­ri­le electrice și electrocasnice (televizoare, mașini de spălat, frigidere, computere etc.)!

Deșeurile voluminoase se păstrează de către producătorul de deșeuri până în mo­mentul depunerii voluntare la punctul de colectare și nu se depun pe domeniul public în afara programului de colectare.

Punctele de colectare din fiecare localitate, precum și intervalul orar, sunt men­țio­nate în tabelul alăturat.

cristi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *