- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

INCENDIU – Un autoturism a fost mistuit de flăcări chiar în locul de parcare din Lugoj

 incendiu 1Un autoturism s-a făcut scrum în această dimineaţă, în jurul orei 8, chiar în parcarea din spatele fostei Bănci Agricole.

incendiu 2Un autoturism s-a făcut scrum în această dimineaţă, în jurul orei 8, chiar în parcarea din spatele fostei Bănci Agricole. Maşina marca Ford, aparţinând unei tinere profesoare din Lugoj, a ars în proporţie de 90%, în doar câteva minute.

„Când am vrut să plec la lucru am văzut că iese fum de sub bord. Am încercat să iau bornele şi am folosit şi extinctorul, însă nu am mai putut opri focul”, ne-a declarat proprietara.

Pompierii au intervenit în scurt timp, dar nu au mai putut salva autoturismul. În schimb, au izolat focul să nu se extindă şi la celelalte maşini din parcare.

”Cel mai probabil incendiul a pornit de la un scurt circuit la instalaţia electrică a maşinii. În general, toate autoturismele de acest fel au foarte mult plastic în ele şi focul se extinde extrem de repede”, declara mr. Cristinel Coneru, locţiitorul comandantului Detaşamentului de Pompieri Lugoj.

Pagubele se ridică la peste 3.000 de euro, prejudiciul nemaiputând fi recuperat, deoarece proprietara nu avea asigurare casco.

incendiu 1

incendiu 3

incendiu 4

incendiu 5

incendiu 6

incendiu 7