Ultima oră

Împreună schimbăm viitorul! (P)

Ramona Contescu2Eu sunt Ramona Conţescu, am 33 de ani şi sunt de profesie economist. Dar, cel mai important, sunt OM; sunt om ca şi voi. Din punctul meu de vedere, fiecare om contează. Fiecare om este important.

Mondial

 

Ramona Contescu23

Eu sunt Ramona Conţescu, am 33 de ani şi sunt de profesie economist. Dar, cel mai important, sunt OM; sunt om ca şi voi. Din punctul meu de vedere, fiecare om contează. Fiecare om este important.Ceea ce este cel mai important este faptul ca suntem împreună. Acest lucru îmi spune mie că suntem o forţă! Fiecare om contează şi doar împreună suntem o forţă.
Ca şi popor merităm mai mult! Nu mai vrem să retrăim mandate peste mandate irosite fără rost, şi, mai grav, pe spinarea noastră a poporului.
Noi spunem ca viaţa autentică românească este cea de la ţară… de la sat. De aceea, vreau să creştem calitatea vieţii la sate: să dezvoltăm reţelele de apă şi canalizare, să asfaltăm străzile ca să putem ajunge mai uşor la bunicii şi părinţii noştri şi da, să ne asiguram că ei beneficiază de servicii medicale corecte şi la timp; să asigurăm acest lucru cu un doctori care fac naveta şi care au program scurt sau chiar se ocupă de mai multe sate. Trebuie să avem medici acolo permanent pentru a avea în final o viaţă sănătoasă.
Dacă e să vorbim de viaţă sănătoasă, trebuie să mâncăm sănătos şi pentru asta trebuie să încurajăm agricultura locală. Trebuie să aducem subvenţii de stat pentru agricultori şi chiar fonduri europene.
Ştiu ce se poate face într-un mandat, şi cum se poate face. Ştiu că nu e un vis dorinţa oamenilor din colegiul unde candidez de a avea locuri de muncă, locuinţe şi o viaţă decentă. Trebuie să atragem în zonă mai mulţi investitori pentru a crea locurile de muncă, iar ei trebuie să plătească salarii corecte şi decente.
Ştiu că dorinţa copiilor noştri de a avea locuri de joacă şi parcuri poate fi împlinită. Am convingerea că tinerii pot încă de anul viitor să se mute în locuinţe noi, construite prin ANL sau în parteneriat public-privat şi trebuie să construim şi locuinţe sociale pentru cei care nu îşi pot permite să cumpere una.
Voi propune conducătorilor locali să izoleze termic clădirile pentru a reduce facturile la utilităţi; să reabiliteze clădirile istorice prin suport guvernamental pentru ca vizitatorilor oraşelor şi satelor noastre să le fie drag să ne viziteze.
Trebuie să explicăm acest lucru simplu, clar, convingător tuturor alegătorilor din judeţ. În ceea ce mă priveşte, în perioada care urmează, o lună de foc şi bătălie electorală, eu voi fi aproape de oameni. Asta vreau să fac în Colegiul 7, iar după alegeri vreau ca oamenilor să li se îndeplinească cererile, pentru că ei merită mai mult.
Am ales cinci puncte forte. De ce 5? Pentru că 5 este numărul nostru acum. Pentru că pe poziţia 5 ne găsiţi pe buletinul de vot în 9 decembrie când mergem să alegem pentru viitor.
Haideţi ca împreună să schimbăm viitorul!
Ramona Conțescu, Candidat Camera Deputaților Colegiul 7

5 priorităţi pentru mine:
1. Izolarea termică a imobilelor pentru reducerea facturilor la utilităţi a locuitorilor, consolidarea şi refacerea clădirilor istorice prin investiţii cu suport guvernamental şi european.
2. Realizarea de locuinţe sociale şi continuarea programului ANL.
3. Atragerea mai multor investitori pentru a crea noi locuri de muncă şi salarii corect plătite.
4. Susţinerea agricultorilor locali prin subvenţii de stat şi fonduri europene.
5. Creşterea calităţii vieţii la sate: dezvoltarea reţelelor de apă şi canalizare, asfaltarea tuturor străzilor şi asigurarea serviciilor medicale cu personal medical permanent.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.