"> Impas! Primăria Lugoj somează constructorul să reia lucrările între Autogară și Podul de Fier – Redesteptarea

Impas! Primăria Lugoj somează constructorul să reia lucrările între Autogară și Podul de Fier

 Impas! Primăria Lugoj somează constructorul să reia lucrările între Autogară și Podul de Fier

Primăria Lugoj a anunțat că va trimite o adresă pentru reluarea lucrărilor de sistema­ti­zare rutieră și modernizare a Splaiului Morilor, între Podul de Fier și Autogară, după ce utilajele și muncitorii nu au mai fost în teren de mai multe zile.

Execuția proiectului a fost demarată spre sfârșitul anului trecut, la puțin timp după a fost între­ruptă și a fost reluată câteva luni mai târziu, ca în iulie să fie oprită încă o dată.

Firma lugojeană, care a câș­ti­gat pro­iec­tul, a reușit să rea­­lizeze câteva trotuare și chiar să asfalteze platoul din zona autogării și sensul rutier de lângă bazar, până la piață.

În ultima perioadă au circulat zvonuri că administrația lo­ca­lă nu și-a onorat plata lu­­cră­­rilor, ceea ce a deter­mi­nat întreruperea acestora.

“Suntem cu plățile la zi, nu este nici o problemă cu banii. Noi ne-am respectat obli­ga­țiile. Sunt termene de respectat și în acest sens va fi trimisă o adresă firmei care execută proiectul, să reia lu­crările, în caz contrar, dacă graficul va fi întârziat, vor începe să fie aplicate pe­na­li­zări”, a co­mu­ni­cat Primăria Lugoj.

Pro­­i­ectul are o va­loa­rea de aproape 8 milioane de lei.

Cristian Obeadă

1 Comment

  • problema este 20%!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: